Δήμητρα Τσανάκα: Σήμερα είναι μία όμορφη μέρα για την πόλη μας

Αισιόδοξη, χαλαρή και στα... λευκά η δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο, άσκησε το πρωί το εκλογικό της δικαίωμα

Με χαλαρή διάθεση, συγκρατημένη αισιοδοξία για το αποτέλεσμα και ντυμένη στα… λευκά, η δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο Δήμητρα Τσανάκα άσκησε το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 το εκλογικό της δικαίωμα στο 24ο Δημοτικό Σχολείο της Καβάλας.

«Σήμερα είναι μία σημαντική μέρα, σήμερα πιστεύουμε ότι θα είναι μία όμορφη μέρα για την πόλη μας. Η διαδικασία εξελίσσεται ομαλά, παρόλο που δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αποφύγουμε κάποια μικροπροβλήματα από την ανακατανομή των δημοτών μας στα εκλογικά. Ελπίζω όμως ότι η συμμετοχή θα είναι ικανοποιητική», δήλωσε η δήμαρχος, προτρέποντας τον κόσμο και ειδικά τους νέους «να σηκωθούν από τους καναπέδες και να ψηφίσουν».

Η κ. Τσανάκα είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με φίλους και συνεργάτες, ενώ δεν έλειψαν και οι στιγμές ξεκούρασης από τον προεκλογικό αγώνα ο οποίος προηγήθηκε, μιας και η μέρα δεν απαιτούσε πολλές υποχρεώσεις, παρά μόνο αναμονή και αγωνία για το εκλογικό αποτέλεσμα.