Μακάριος Λαζαρίδης: Αρχή μιας μεγάλης πολιτικής αλλαγής οι σημερινές εκλογές

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Καβάλα, τονίζοντας το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι εκλογές για το μέλλον της χώρας

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο και την κόρη του, ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης άσκησε το πρωί της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 το εκλογικό του δικαίωμα στο 7ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης εστίασε στο πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, στέλνοντας παράλληλα και ένα πολιτικό μήνυμα, μιλώντας για «αρχή του τέλους για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής περιόδου».

«Οι σημερινές εκλογές είναι καθοριστικής σημασίας για την Ευρώπη και την Πατρίδα μας. Είναι η αρχή του τέλους για τη χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευτικής περιόδου και η αρχή για μια μεγάλη πολιτική αλλαγή, έτσι ώστε μια κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να κάνει την Ελλάδα πιο φωτεινή και τους Έλληνες αισιόδοξους. Ας μη λείψει λοιπόν κανένας», δήλωσε ο κ. Λαζαρίδης.