Βαγγέλης Παππάς: Φεύγει το Εγώ, έρχεται το Εμείς!

«Παρών» δηλώνει ο επικεφαλής της ΚΑΠ στο μετεκλογικό του μήνυμα προς τους πολίτες του Δήμου Καβάλας

Για ξεκάθαρο μήνυμα του εκλογικού αποτελέσματος της Κυριακής 26 Μαΐου 2019 κάνει λόγο σε γραπτή δήλωσή του ο Βαγγέλης Παππάς, υπογραμμίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του δηλώνουν «παρών» στην επόμενη μέρα για τον Δήμο Καβάλας με στόχο «να κάνει η Καβάλα τα απαραίτητα βήματα μπροστά».

Παράλληλα, ο επικεφαλής της Κοινωνικής Αποτελεσματικής Παρέμβασης ευχαριστεί στην ανακοίνωσή του όλους τους δημότες που στήριξαν την πρότασή του για τον Δήμο της Καβάλας.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της δήλωσης Παππά.

«Το μήνυμα που έδωσαν οι κάλπες για τις Δημοτικές και Κοινοτικές Εκλογές είναι ξεκάθαρο. Ο λαός επέλεξε με ποιες δυνάμεις θα συμμετέχει η κάθε παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καβάλας.

Είμαστε υπερήφανοι για τον καθαρό αγώνα που κάναμε και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιέβαλε.

Η Κοινωνική Αποτελεσματική Παρέμβαση θα παραμείνει σταθερή στη θέση της, ότι την επόμενη ημέρα φεύγει το Εγώ κι έρχεται το Εμείς. Η ΚΑΠ θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το νέο Δημοτικό Συμβούλιο να είναι παραγωγικό, αποτελεσματικό και δίπλα στην κοινωνία και τις ανάγκες της.

Τα νέα δεδομένα που θα ισχύσουν μετά το καλοκαίρι, μας φέρνουν όλους προ των ευθυνών μας. Τα προβλήματα του Δήμου μας περιμένουν λύσεις. Η ΚΑΠ θα είναι παρούσα και για να προωθήσει προτάσεις για τις γειτονιές της πόλης αλλά και τα χωριά μας. Είμαστε παρόντες στον κοινό αγώνα για να κάνει η Καβάλα τα απαραίτητα βήματα μπροστά».

Βαγγέλης Παππάς
Επικεφαλής ΚΑΠ