Δήμητρα Τσανάκα: Ένας στους τρεις ψηφοφόρους μάς ψήφισε. Σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστήρια ανακοίνωση της Δημάρχου Καβάλας - Η ικανοποίηση για την αύξηση του ποσοστού της «Ανάσας» και η σιγουριά για τη δεύτερη Κυριακή

Για ένα «νικηφόρο και ξεκάθαρο» μήνυμα των Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019 κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, ευχαριστώντας τους δημότες που έδωσαν την ψήφο τους στον συνδυασμό «Ανάσα για τον Δήμο» και εκφράζοντας την πεποίθηση για την τελική επικράτηση και στη «μάχη» της δεύτερης Κυριακής 2 Ιουνίου 2019.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ευχαριστήριας επιστολής της Δημάρχου.




«Νικηφόρο και ξεκάθαρο το μήνυμα των χθεσινών εκλογών για τον συνδυασμό μας. Σχεδόν ένας στους τρεις ψηφοφόρους μας επέλεξε με την ψήφο του. Όχι μόνο οι παλιοί υποστηρικτές ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην παράταξη μας αλλά επιτύχαμε να προσεγγίσουμε και νέους φίλους μεγαλώνοντας έτσι την οικογένεια της Ανάσας. Αυξήσαμε το ποσοστό μας κατά περισσότερο από πέντε μονάδες σε σχέση με τις προηγούμενες εκλογές. Στόχος μας είναι να φέρουμε ακόμα περισσότερους φίλους κοντά μας αυτή την Κυριακή. Η εμπιστοσύνη των παλιών αλλά και των καινούριων υποστηρικτών μας γεμίζει περηφάνια και δύναμη για να οδηγήσουμε την Καβάλα μας ακόμα ψηλότερα»!

Με τιμή,
Δήμητρα Τσανάκα