Χρήστος Μέτιος: Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη!

Διαβάστε το μετεκλογικό μήνυμα του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ ενόψει του δεύτερου γύρου των εκλογών - «Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν χωρούν πειραματισμοί»!

ΟΧρήστος Μέτιος κατάφερε να κόψει πρώτος το «νήμα» των Εκλογών της 26ης Μαΐου 2019. Η παράταξη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης αναδείχθηκε πρώτη πολιτική δύναμη στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης λαμβάνοντας ποσοστό 34%, προσαυξημένο κατά τέσσερις (4) ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με την επίδοση του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές στην ΠΑΜ-Θ.

Την επομένη των εκλογών και ενόψει του δεύτερου γύρου των περιφερειακών εκλογών όπου η παράταξη Μέτιου θα «χτυπηθεί» με την παράταξη Τοψίδη («Περιφερειακή Σύνθεση») για την τελική επικράτηση, ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος στέλνει το δικό του μήνυμα ενότητας και νίκης, ευχαριστώντας παράλληλα τις χιλιάδες των ψηφοφόρων που προτίμησαν τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Μέτιου.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους πολίτες της Περιφέρειάς μας που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και όλους τους υποψηφίους της παράταξής μας. Το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε. Πετύχαμε μια σπουδαία νίκη. Η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση είναι η μεγαλύτερη παράταξη στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Την ερχόμενη Κυριακή θα κληθούμε ως κοινωνία και ως πολίτες να επιλέξουμε Περιφερειάρχη, τον άνθρωπο που θα έχει την ευθύνη της αναπτυξιακής προσπάθειας που χρειάζεται ο τόπος μας.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο δεν χωρούν πειραματισμοί.

Ο Περιφερειάρχης οφείλει να έχει εμπειρία, γνώση και πρόγραμμα. Να μπορεί να διοικεί και να παίρνει δύσκολες αποφάσεις.

Έχω τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες θα αποφασίσουν υπεύθυνα και θα μας εμπιστευτούν. Ήδη στις ευρωεκλογές η χώρα έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα.

Η Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αξίζει και μπορεί να κάνει σταθερά βήματα προς την ανάπτυξη και την ευημερία.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί για τη μεγάλη νίκη»!