Μάκης Παπαδόπουλος: Αποτελούμε πλέον έναν ισχυρό πόλο στην Καβάλα

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους Καβαλιώτες για την εμπιστοσύνη τους και τους συνεργάτες για την προσφορά τους, εξέδωσε ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας»

Αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια του για να αλλάξει την Καβάλα, με την ανανεωμένη και ισχυρότερη ομάδα δημοτικών συμβούλων που διαθέτει η παράταξη του, δηλώνει ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» αφού ευχαρίστησε τους Καβαλιώτες για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον συνδυασμό του αλλά και τους συνεργάτες και τους εθελοντές της παράταξης, επισημαίνει ότι πλέον αυτή αποτελεί έναν ισχυρό πόλο μέσα στην τοπική κοινωνία, που έχει τη δύναμη να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Δείξατε εμπιστοσύνη στον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της παράταξής μας»

«Αγαπητοί συνδημότες, σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου. Δείξατε εμπιστοσύνη στον ανεξάρτητο και αδέσμευτο χαρακτήρα της παράταξής μας.

Είναι πλέον γεγονός ότι όλο και περισσότεροι πολίτες επιθυμούν μία Τοπική Αυτοδιοίκηση χωρίς εξαρτήσεις, με στόχο την ενότητα και την επίλυση των προβλημάτων του τόπου μας. Συντάσσονται με τον «Τόπο της ζωής μας» και συγκροτούν έναν ισχυρό πόλο μέσα στην τοπική κοινωνία, που έχει πλέον τη δύναμη να παίζει καθοριστικό ρόλο στις εξελίξεις.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εθελοντές που δίπλα στους υποψήφιους και τα στελέχη της παράταξης αφιέρωσαν πολύτιμο χρόνο και δυνάμεις, για να στηρίξουν το δύσκολο αλλά όμορφο εγχείρημά μας να αλλάξουμε τον τόπο μας!

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, και με μία ανανεωμένη και ισχυρή ομάδα δημοτικών συμβούλων.

Γιατί εμείς τον τόπο μας θα τον αλλάξουμε»!