Μάκης Παπαδόπουλος: Ψήφο κατά βούληση, ανοιχτός σε συνεργασίες

Ξεκαθάρισε την θέση του εν όψει της 2ης Κυριακής στον δήμο Καβάλας ο επικεφαλής του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

Να εκφράσουν ελεύθερα την βούληση τους στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών καλεί τους Καβαλιώτες ο Μάκης Παπαδόπουλος. Με ανακοίνωση του ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» η απόφαση αυτή είναι σύμφωνα με τις αρχές και την πολιτική της ανεξάρτητης παράταξης που συγκροτείται από πολίτες απ’ όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους.

Παράλληλα εκφράζει την ανοιχτός σε συνεργασίες για την διοίκηση του δήμου Καβάλας και στην ανάληψη των ευθυνών που προκύπτουν.

Ακολουθεί η δήλωση Μάκη Παπαδόπουλου για τον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών

«Έτοιμοι να συμβάλλουμε στην αποτελεσματική λειτουργία του δήμου Καβάλας»

«Εμείς στον «Τόπο της ζωής μας», ως ανεξάρτητη δημοτική κίνηση, συγκροτημένη από πολίτες από όλους τους πολιτικούς και κοινωνικούς χώρους, σύμφωνα με τις αρχές και την πολιτική μας, καλούμε όλους τους συνδημότες μας να συμμετέχουν στον β’ γύρο των δημοτικών εκλογών και να εκφράσουν την ελεύθερη βούλησή τους.

Ταυτόχρονα, η παράταξή μας δηλώνει την ετοιμότητά της από την επόμενη μέρα των εκλογών να λειτουργήσει με αίσθημα ευθύνης και να συμβάλλει στην αποτελεσματική λειτουργία του Δήμου, αξιοποιώντας ιδιαίτερα το νέο αναβαθμισμένο ρόλο του Δημοτικού Συμβουλίου και τη δυνατότητα ανάληψης συγκεκριμένων ευθυνών».