Ξεκάθαρη «ψήφος εμπιστοσύνης» από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον Χρήστο Μέτιο

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης, δηλώνοντας τη στήριξή του, αλλά και την πεποίθηση ότι θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ

Στην Αθήνα βρέθηκε την Πέμπτη 30 Μαΐου 2019 ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ και επικεφαλής του συνδυασμού Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση Χρήστος Μέτιος, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατία Κυριάκο Μητσοτάκη στα κεντρικά γραφεία του κόμματος, κατόπιν πρόσκλησης του δεύτερου ενόψει του δεύτερου γύρου των Αυτοδιοικητικών Εκλογών της 2ης Ιουνίου 2019.

Η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινες σε άριστο κλίμα και ξεκίνησε με έναν σύντομο απολογισμό του προεκλογικού αγώνα, με τον κ. Μέτιο να παραθέτει όλα όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα στις «μάχες» οι οποίες προηγήθηκαν στις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ και τον κ. Μητσοτάκη να περνάει αμέσως στο «δια ταύτα», εκφράζοντας για πολλοστή φορά την εμπιστοσύνη και τη στήριξή του στο πρόσωπο του Χρήστου Μέτιου, ενώ παράλληλα εξέφρασε και τη βεβαιότητα ότι ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης στις 3 Ιουνίου 2019 θα είναι και πάλι Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ.