Χρήστος Μέτιος: Ραντεβού στα δικαστήρια με όσους προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου

Ποιους «φωτογραφίζει» ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης ότι τον πολεμούν μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ «γράφοντας κατάπτυστα και ψευδή άρθρα αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών»

Εξοργισμένος δηλώνει ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης Χρήστος Μέτιος με όσους τον πολεμούν μέσω συγκεκριμένων ΜΜΕ «γράφοντας κατάπτυστα και ψευδή άρθρα αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας και δήθεν δικαστικές εκκρεμότητές μου».

Ο κ. Μέτιος «φωτογραφίζει» ως ηθικούς αυτουργούς της συγκεκριμένης προσπάθειας «να βλάψουν την υποψηφιότητά μου», όπως λέει, συγκεκριμένα πρόσωπα από τον αντίπαλο συνδυασμό με τον οποίο θα «κονταροχτυπηθεί» στις επαναληπτικές εκλογές της 2ας Ιουνίου 2019, λέγοντας ότι «την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει», ενώ αναφορικά με τους φυσικούς αυτουργούς, τους υπόσχεται ότι «θα τα πούμε στα δικαστήρια».

Η ανακοίνωση του Χρήστου Μέτιου

Τις τελευταίες ώρες, συγκεκριμένα μέσα «ενημέρωσης», γράφοντας κατάπτυστα και παντελώς ψευδή άρθρα αναφορικά με το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών της Περιφέρειας και δήθεν δικαστικές εκκρεμότητές μου, προσπαθούν να σπιλώσουν το όνομά μου και κατ’ επέκταση να βλάψουν την υποψηφιότητά μου. Είναι οι ίδιοι που τα τελευταία χρόνια προσπάθησαν μάταια να μου δημιουργήσουν προβλήματα στη διοίκηση της Περιφέρειας, αλλά και στην παράταξη.

Είναι προφανής ο πανικός τους μπροστά στη συντριβή που θα υποστεί την ερχόμενη Κυριακή ο εκλεκτός τους.

Με τους φυσικούς αυτουργούς θα τα πούμε στα δικαστήρια.

Στους ηθικούς αυτουργούς λέω ένα μόνο πράγμα: όπως έχουν αποτύχει παταγωδώς σε ό,τι έχουν προσπαθήσει να μου προσάψουν όλο το προηγούμενο διάστημα έτσι και την Κυριακή θα πάρουν την απάντηση που τους αρμόζει. Οι πολίτες με την ψήφο τους θα δώσουν μία μεγάλη νίκη στη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση.