Άρης Βέρρος: Θα στηρίξουμε αποφάσεις που έχουν προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο

Το μήνυμα του επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών για τον δεύτερο γύρο των Δημοτικών Εκλογών στην Καβάλα - Καλεί τους δημότες «να λάβουν οι ίδιοι τις αποφάσεις για το μέλλον του τόπου μας»

«Παρών» στην επόμενη μέρα του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας δηλώνει ο Άρης Βέρρος, δηλώνοντας ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα «για άσκηση μιας προοδευτικής και δημοκρατικής πολιτικής».

Ο επικεφαλής της Συμπαράταξης Πολιτών δεν υποδεικνύει κάποιον από τους δύο τελικούς «μονομάχους» για τον Δήμο της Καβάλας, δηλαδή την κ. Δήμητρα Τσανάκα ή τον κ. Θόδωρο Μουριάδη, αλλά υπογραμμίζει ότι ο ίδιος και η παράταξή του δεσμεύονται «να στηρίξουν και να συνθέσουν αποφάσεις που είναι προς το συμφέρον των πολλών και έχουν προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Βέρρου-Συμπαράταξης Πολιτών.

«Η Συμπαράταξη Πολιτών, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών για τον Δήμο Καβάλας,

  • εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη της στα δημοκρατικά αντανακλαστικά και την κρίση των δημοτών που στήριξαν την προσπάθεια της για ΑΛΛΑΓΗ,
  • συνεχίζει τον αγώνα της σε όλα τα επίπεδα για άσκηση μίας προοδευτικής και δημοκρατικής πολιτικής για το μέλλον του τόπου μας,
  • δηλώνει ότι θα δώσει το «παρών» στην επόμενη μέρα του δημοτικού συμβουλίου και δεσμεύεται να στηρίξει και να συνθέσει αποφάσεις που είναι προς το συμφέρον των πολλών και έχουν προοδευτικό και δημοκρατικό πρόσημο.

Η Συμπαράταξη Πολιτών καλεί τους δημότες να λάβουν οι ίδιοι τις αποφάσεις για το για το μέλλον του τόπου τους».

Για τη Συμπαράταξη Πολιτών,
Ο επικεφαλής
Άρης Βέρρος