Θόδωρος Μουριάδης: Συναντηθήκαμε με όλους, θα ξανασυναντηθούμε με όλους, ακόμα και με την κ. Τσανάκα

Το τελευταίο μήνυμα του υποψήφιου Δημάρχου πριν τη δεύτερη Κυριακή - Κάνει λόγο για προγραμματικές συγκλίσεις με όλους εκτός Χρυσής Αυγής τονίζοντας πως «ο Δήμος Καβάλας είναι πάνω από όλους μας»

Λίγα λεπτά πριν «εκπνεύσει» και η δεύτερη «μικρή» προεκλογική περίοδος ενόψει του επαναληπτικού γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Θόδωρος Μουριάδης αναφέρεται στις επαφές που είχε ο Σύγχρονος Δήμος με όλες τις παρατάξεις πλην αυτής της Χρυσής Αυγής και της απερχόμενης Δημάρχου.

Ο κ. Μουριάδης σημειώνει, ωστόσο, ότι αυτές οι συναντήσεις, όπως επιβάλλονται από το νομοθετικό πλαίσιο του «Κλεισθένη», θα συνεχιστούν και μετά τις εκλογές, ακόμα και με την παράταξη της Δήμητρας Τσανάκα παρότι, όπως λέει «μας χωρίζουν πολλά».

Ο υποψήφιος Δήμαρχος υπογραμμίζει, τέλος, ότι «η Καβάλα και ο Δήμος μας είναι πάνω από όλους μας» και υπόσχεται ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι «μέσα από συνέργειες και διάλογο να δώσουν λύσεις, να δημιουργήσουν όραμα και ελπίδα για όλους τους πολίτες».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο του μηνύματος Μουριάδη.

«Αγαπητοί συμπολίτες,
Την εβδομάδα που διανύουμε συναντηθήκαμε, ως οφείλαμε, με όλους τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, πλην της κυρίας Τσανάκα και της Χ.Α. Συζητήσαμε για την επόμενη ημέρα στον Δήμο Καβάλας και κάναμε τις πρώτες επαφές για την επιβεβλημένη από τον «Κλεισθένη» συνεργασία σε επίπεδο προγραμματικών συγκλίσεων και συναινέσεων. Το ίδιο θα κάνουμε και μετά τις εκλογές της Κυριακής. Εάν απαιτηθεί, θα ξανασυναντηθούμε με όλους πλην της Χ.Α. Ακόμη και με την κυρία Τσανάκα, μολονότι μας χωρίζουν πολλά.

Η Καβάλα όμως και ο Δήμος μας, είναι πάνω από όλους μας.

Παρά τις όποιες διαφωνίες μας, οφείλουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα της Καβάλας με ανθρώπους που ξέρουν να συνεργάζονται αλλά και να συμβιβάζονται για το καλό του Δήμου και των δημοτών. Εμείς, είμαστε αποφασισμένοι μέσα από συνέργειες και διάλογο, να δώσουμε λύσεις, να δημιουργήσουμε Όραμα και ελπίδα για ολους τους πολιτες του Δήμου.

Θα φτιάξουμε έναν Σύγχρονο Δήμο για όλους»!

Με εκτίμηση,
Θεόδωρος Μουριάδης
Υποψήφιος Δήμαρχος Καβάλας