Ο Θόδωρος Μουριάδης καταγγέλλει ωμή κομματική παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου αναφέρει ότι χιλιάδες Καβαλιώτες έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μαζικά μηνύματα από συγκεκριμένα κομματικά γραφεία «με ψευδές και ανυπόστατο περιεχόμενο»

Ωμή κομματική παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές από συγκεκριμένα πολιτικά γραφεία καταγγέλλει ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Σύγχρονος Δήμος Θόδωρος Μουριάδης, κάνοντας λόγο για ένα «ψευδές και ανυπόστατο περιεχόμενο», ενώ καλεί τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες να προσέλθουν την Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στην κάλπη «χωρίς κομματικές παρωπίδες και κομματικά στεγανά».

Η ανακοίνωση του Σύγχρονου Δήμου

Πριν από λίγη ώρα χιλιάδες Καβαλιώτες και Καβαλιώτισσες έλαβαν στα κινητά τους τηλέφωνα μαζικά μηνύματα από συγκεκριμένα κομματικά γραφεία, με περιεχόμενο ψευδές και ανυπόστατο. Είναι, πλέον, ολοφάνερο ότι επιχειρείται μία ωμή παρέμβαση στις δημοτικές εκλογές από κομματικά στελέχη και ανθρώπους που θέλουν να ελέγξουν τα πράγματα στον Δήμο Καβάλας.




Ο πανικός τους ενόψει της επερχόμενης αλλαγής στον Δήμο είναι πια αναμφίβολος. Εμείς για ακόμη μία φορά απευθυνόμαστε στον λαό της Καβάλας. Ζητούμε από αυτόν και μόνο την εντολή για να φτιάξουμε έναν σύγχρονο Δήμο για όλους, χωρίς κομματικές παρωπίδες και κομματικά στεγανά.

Αύριο αποφασίζουμε για τον επόμενο Δήμαρχο Καβάλας και σε αυτήν μας την απόφαση δεν δεχόμαστε παρεμβάσεις από κόμματα και κομματάρχες. Συμμετέχουμε, ψηφίζουμε και παίρνουμε την τύχη μας στα χέρια μας.