Αλέξης Πολίτης: Ένα μάθημα ζωής, φροντιστήριο ψυχών και χαρακτήρων φτάνει στο τέλος του…

Το «ευχαριστώ» του εκλεγμένου, πλέον, περιφερειακού συμβούλου με τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση προς όσους του έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρει «έναν λίθο προκοπής μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο»

Η εκλογική μάχη φτάνει στο τέλος της. Ο καιρός κύλησε πιο γρήγορα από το αναμενόμενο, πιο αργά από το προσδοκώμενο και ο Αλέξης Πολίτης πέρασε από την όχθη του «υποψήφιου» στο πεδίο του εκλεγμένου, πλέον, περιφερειακού συμβούλου ΑΜ-Θ με τον συνδυασμό του Χρήστου Μέτιου, τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση.

Με ένα λιτό μήνυμα, αλλά γεμάτο ευγνωμοσύνη προς όσους και όσες του έδωσαν την ευκαιρία να προσφέρει «έναν λίθο προκοπής μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο» εκφράζει το δικό του προσωπικό «ευχαριστώ» χωρίς πάθη και εμπάθειες, τονίζοντας ότι το πιο δύσκολο ταξίδι τώρα αρχίζει…

Το μήνυμα του Αλέξη Πολίτη

Ένα τεράστιο ταξίδι φτάνει αύριο στο τέλος του. Μάθημα ζωής, φροντιστήριο ψυχών και χαρακτήρων.

Συμπορεύθηκα με τον Χρήστο Μέτιο προ μηνών, αναγνωρίζοντας τη σκληρή δουλειά, το όραμα, την πίστη για μια καλύτερη πατρίδα, την εντιμότητα, την ταπεινότητα και την απλότητά του.

Σε λίγες ώρες το ταξίδι αυτό τελειώνει και το μόνο που άλλαξε από εκείνες τις ημέρες του Φλεβάρη είναι ο τίτλος, μια λέξη επί της ουσίας, ο «υποψήφιος» περιφερειακός σύμβουλος Αλέξης Πολίτης, έγινε με την αγάπη και την προτίμηση 4.000 συμπολιτών μου εκλεγμένος πια περιφερειακός σύμβουλος. Η αγάπη για τον τόπο μας παραμένει ίδια και το πάθος να προσφέρω έναν λίθο προκοπής μέσα από το Περιφερειακό Συμβούλιο μεγάλωσε κι άλλο.

Συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγμένους συναδέλφους μου από όλους τους συνδυασμούς, το σύστημα της απλής αναλογικής είναι δίκαιο εν μέρει αλλά και αρκετά πιο ψυχοφθόρο, νομίζω θα συμφωνήσουν όλοι εξ ημών.

Κάνοντας έναν μικρό απολογισμό αυτών των 3 περίπου μηνών, θεωρώ ότι ο αγώνας μου ήταν έντιμος και πάντα στα πλαίσια της ευγένειας και της αξιοπρέπειας. Κάποιοι με στεναχώρησαν, κάποιοι άλλοι με χαροποίησαν, ίσως κι εγώ να έκανα το ίδιο. Φίλους καινούριους έκανα, ανθρώπους πολλούς και μέρη πολλά γνώρισα. Λογικά και θεμιτά όλα αυτά σε μια προεκλογική περίοδο.

Το δια ταύτα μέσα από το ταξίδι είναι η αξεπέραστη πολυεπίπεδη ομορφιά του τόπου μας, από τις Καμάρες μέχρι το πιο απομακρυσμένο χωριουδάκι, συναντούσες παντού ομορφιά, αγάπη και προσμονή για κάτι καλύτερο. Αυτήν την προσμονή πρέπει να εξυπηρετήσουμε όλοι μας φίλοι μου. Αυτήν τη λαχτάρα του απλού κόσμου που οραματίζεται την πατρίδα μας στο πιο ψηλό σκαλί του κόσμου.

Οι εκλογές αύριο τελειώνουν. Ευχαριστώ όλους τους συνοδοιπόρους μου στον συνδυασμό, καθώς και τα παιδιά από τους υπόλοιπους συνδυασμούς.

Ελπίζω και εύχομαι η Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση αύριο να κερδίσει τον 2ο γύρο και ο Χρήστος ο Μέτιος να είναι ο επόμενος περιφερειάρχης.

Καλή ψήφο σε όλους