Με τις κόρες του στο πλευρό του άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο Θόδωρος Μουριάδης

Μήνυμα προς τους πολίτες να προσέλθουν στην κάλπη και από τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας και επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου-Τι είπε για την επόμενη μέρα των εκλογών και το... «ευχαριστώ» στη ΝΟΔΕ Καβάλας

Συνοδευόμενος από τις δύο του κόρες, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας και επικεφαλής του συνδυασμού Σύγχρονος Δήμος Θόδωρος Μουριάδης άσκησε το πρωί της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 το εκλογικό του δικαίωμα.

«Θέλω να πιστεύω ότι θα ψηφίσει αρκετός κόσμος κι αυτό είναι και το μήνυμά μου, να προσέλθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι πολίτες στην κάλπη, διότι είναι μια σημαντική στιγμή για τη διοίκηση του δήμου μας», σχολίασε βγαίνοντας από το παραβάν ο επικεφαλής του Σύγχρονου Δήμου.




Όσον αφορά το εκλογικό αποτέλεσμα, ο κ. Μουριάδης απέφυγε να κάνει πρόβλεψη, λέγοντας ότι «όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, πιστεύω ότι η επόμενη μέρα, θα είναι μια διαφορετική μέρα για την Τοπική Αυτοδιοίκηση, όποιος κι αν είναι δήμαρχος, καθώς εκ των πραγμάτων οι παρατάξεις θα πρέπει να συνεργαστούν με τη Διοίκηση. Θα υπάρχει συνεννόηση και όχι συναλλαγή. Θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι, υιοθετώντας μια συμφωνία αρχών πάνω στην οποία θα πρέπει να κινηθεί ο δήμος».

Όσον αφορά το αν οι εκλογές είχαν κομματικό χρώμα και κατά πόσο αυτό θα επηρεάσει την επιλογή του κόσμου, ο κ. Μουριάδης δήλωσε ότι «στους δήμους, δε σημαίνει ότι όποιος είναι Νέα Δημοκρατία είναι καλός ή δεν είναι καλός. Οι εποχές “πας μη Έλλην βάρβαρος” έχουν τελειώσει», ενώ στο ίδιο πνεύμα, πέρα από τους συνεργάτες του, ευχαρίστησε τη ΝΟΔΕ Καβάλας «γιατί με το μήνυμα το οποίο στείλανε στα κινητά έδειξαν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν την Τοπική Αυτοδιοίκηση οι δύο υποψήφιοι».