Θόδωρος Μουριάδης: Μεγάλη η συγκίνηση, μεγάλη και η ευθύνη. Οι πρώτες δηλώσεις του νέου Δημάρχου Καβάλας [βίντεο-φωτογραφίες]

«Θα είμαι ένας Δήμαρχος για όλους» - δήλωσε ο νεοεκλεγείς - Στο Εκλογικό Κέντρο και η απερχόμενη Δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα

Περίπου στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 και αφότου είχε γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της «σαρωτικής» νίκης του Σύγχρονου Δήμου στον Β’ γύρο των δημοτικών εκλογών στην Καβάλα, ο Θόδωρος Μουριάδης κατέφθασε στο Εκλογικό Κέντρο του συνδυασμού του επί της οδού Ομονοίας.




Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος δήλωσε πως ούτε ο ίδιος δεν περίμενε τη μεγάλη διαφορά στο εκλογικό αποτέλεσμα [63-37% περίπου], ευχαρίστησε θερμά όλους τους Καβαλιώτες που τον εμπιστεύτηκαν και επανέλαβε πολλές φορές ότι η ευθύνη για τον ίδιο και τους συνεργάτες του είναι μεγάλη.

«Θα είμαι ένας Δήμαρχος για όλους τους Καβαλιώτες», επανέλαβε πολλές φορές, υπογραμμίζοντας πως θα συνεργαστεί με όλες τις παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως ακριβώς ορίζει ο «Κλεισθένης» αλλά και επιβάλλον οι περιστάσεις.

Λίγο πριν τις 22:00, στο Εκλογικό Κέντρο του Σύγχρονου Δήμου κατέφθασε και η Δήμητρα Τσανάκα συνοδευόμενη από στελέχη της «Ανάσας». Η απερχόμενη Δήμαρχος Καβάλας ευχήθηκε «Καλή Επιτυχία» στον Θόδωρο Μουριάδη και έκανε δηλώσεις στα τοπικά ΜΜΕ σε πνεύμα ομόνοιας και συνεργασίας.

Μιλώντας στο KAVALA POST ο Θόδωρος Μουριάδης δήλωσε:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από το Εκλογικό Κέντρο του Σύγχρονου Δήμου και την υποδοχή Μουριάδη: