Χριστόδουλος Τοψίδης: Καλή επιτυχία στο έργο σας κ. Μέτιο

Ανακοίνωση με την οποία δίνει συγχαρητήρια στον μεγάλο του αντίπαλο για την Περιφέρεια ΑΜΘ, εξέδωσε ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης

Τα συγχαρητήρια του στο νικητή των Περιφερειακών εκλογών της ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, εκφράζει με ανακοίνωση του ο ηττημένος του 2ου γύρου της εκλογικής διαδικασίας Χριστόδουλος Τοψίδης. Ο επικεφαλής της Περιφερειακής Σύνθεσης εύχεται στον κ. Μέτιο καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει και δίνει μήνυμα ενότητας στον αγώνα για τον τόπο μας, ενώ δεν παραλείπει να δηλώσει δικαιωμένος για το υψηλό ποσοστό που έλαβε η παράταξη του, παλεύοντας με αξιοπρέπεια, ήθος και χωρίς κομματικούς μηχανισμούς.

Ακολουθεί η δήλωση του Χριστόδουλου Τοψίδη για το εκλογικό αποτέλεσμα

«Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς και με μοναδικό γνώμονα την αλλαγή πορείας στην Περιφέρειά μας»

«Θέλω να ευχαριστήσω όλες και όλους τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που τίμησαν με τη ψήφο τους την Περιφερειακή Σύνθεση στον δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών.

Το υψηλό ποσοστό που έλαβε η παράταξή μας, δικαιώνει τον αγώνα που δώσαμε όλους αυτούς τους μήνες. Έντιμα και καθαρά, με αξιοπρέπεια και ήθος. Χωρίς κομματικούς μηχανισμούς και με μοναδικό γνώμονα την αλλαγή πορείας στην Περιφέρειά μας.

Σεβόμενοι το εκλογικό αποτέλεσμα και την εντολή των πολιτών για ισχυρή εκπροσώπηση στη νέα Διοίκηση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όλοι μαζί, ενωμένοι, θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για τον τόπο μας.

Τέλος, συγχαίρω τον κ. Μέτιο για την εκλογή του και εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει».