Μάκης Παπαδόπουλος: Είμαστε δικαιωμένοι που συμβάλαμε στην αλλαγή στην διοίκηση του δήμου Καβάλας

Για ξεκάθαρο μήνυμα των Καβαλιώτων να αλλάξει πορεία ο δήμος έκανε λόγο ο επικεφαλής της παράταξης «Ο τόπος της ζωής μας»

Τα συγχαρητήρια του τόσο στον κερδισμένο του 2ου γύρου των εκλογών Θόδωρο Μουριάδη όσο και στην απερχόμενη δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα, δίνει με ανακοίνωση του ο Μάκης Παπαδόπουλος. Ο επικεφαλής του «Τόπου της ζωής μας» δηλώνει δικαιωμένος που η παράταξη του συνέβαλε στην αλλαγή στην διοίκηση του δήμου και επισημαίνει ότι επιθυμία των δημοτών να χαράξει η Καβάλα μια νέα πορεία είναι ξεκάθαρη.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του συνδυασμού «Ο τόπος της ζωής μας»

«Εντολή των δημοτών μία νέα πορεία για τον Δήμο Καβάλας»

«Θέλουμε να συγχαρούμε τον Θόδωρο Μουριάδη για την εκλογή του στη θέση του νέου Δημάρχου Καβάλας. Όπως επίσης να αναγνωρίσουμε τον αγώνα που έδωσε η απερχόμενη Δήμαρχος Καβάλας, η Δήμητρα Τσανάκα, η πρώτη γυναίκα Δήμαρχος Καβάλας. Παρά τις διαφορές μας, όλοι παλεύουμε για το καλό των δημοτών μας.

Ωστόσο, οι δημότες της Καβάλας και των Φιλίππων εξέφρασαν με τον πιο καθαρό τρόπο την επιθυμία τους για αλλαγή στη διοίκηση του Δήμου.

Αισθανόμαστε δικαιωμένοι που συμβάλλαμε στην αλλαγή αυτή με τις παρεμβάσεις μας, την κριτική μας, τις προτάσεις μας.

Πέντε χρόνια τώρα, αναδεικνύουμε προτάσεις που μπορούν να λύσουν προβλήματα των δημοτών και του Δήμου και να ανεβάσουν τον τόπο μας ψηλά.

Πέντε χρόνια τώρα, είμαστε κοντά στους δημότες, δίπλα στα προβλήματά τους, δίνοντας αγώνα για τα συμφέροντά τους, έξω από κομματικούς μηχανισμούς και στηρίξεις.

Η εντολή των δημοτών είναι ξεκάθαρη: ο Δήμος Καβάλας πρέπει να χαράξει νέα πορεία.

Μια νέα ευκαιρία εμφανίζεται για την Καβάλα και τους Φιλίππους. Και είναι επιθυμία των δημοτών να μην πάει χαμένη.

Η παράταξή μας, με τη νέα δύναμη που απέκτησε από την ψήφο των δημοτών, συνεχίζει τη δράση της, σταθερά και υπεύθυνα προσηλωμένη στην αντίληψη της συνεργασίας παρατάξεων και δυνάμεων με ένα μοναδικό κριτήριο: το όφελος των πολιτών και την ανάπτυξη του τόπου μας»!