Χρήστος Μέτιος: Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη στο έργο, στο πρόγραμμα, στα στελέχη μας και σε μένα προσωπικά

Ο νικητής των εκλογών στην Περιφέρεια ΑΜΘ ευχαριστεί τους πολίτες για την στήριξη τους και κάνει λόγο για ικανοποίηση και ευθύνη

Ημέρα ικανοποίησης και ευθύνης είναι η επομένη των εκλογών για το νικητή των Περιφερειακών εκλογών στην Ανατολική Μακεδονία – Θράκη Χρήστο Μέτιος. Ο επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης με ανακοίνωση του ευχαριστεί τους πολίτες που τον τίμησαν με την ψήφο τους, και την εμπιστοσύνη που έδειξαν τόσο προς τον ίδιο και τα στελέχη της παράταξης όσο και στο πρόγραμμα που παρουσίασε και τονίζει ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για την Ανατολική Μακεδονία – Θράκη.

Ακολουθεί η δήλωση του επικεφαλής της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου Μέτιου

«Για την παράταξή μας είναι μέρα ικανοποίησης και ευθύνης»

«Θέλω να ευχαριστήσω τους πολίτες της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που τίμησαν με την ψήφο τους τη Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο έργο μας, στο πρόγραμμά μας, στα στελέχη μας και σε μένα προσωπικά. Για την παράταξή μας σήμερα είναι μέρα ικανοποίησης και ευθύνης.

Ικανοποίησης, γιατί μετά από έναν δύσκολο προεκλογικό αγώνα, οι πολίτες αξιολόγησαν θετικά τις προσπάθειές μας για την ανάπτυξη της Περιφέρειάς μας.

Και ευθύνης, καθώς έχουμε χρέος να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια αποφασιστικότητα για το καλό των πολιτών και του τόπου μας.

Θα εργαστούμε όλοι μαζί.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της Νέας Περιφερειακής Αναγέννησης που στάθηκαν δίπλα μας και έδωσαν έναν έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου που εργάστηκαν ακούραστα μέχρι την τελική νίκη.

Συνεχίζουμε δυναμικά και αποφασιστικά για την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη»!