Άρωμα… Καβάλας στον δήμο Δοξάτου: Εκλέχτηκε δήμαρχος ο Θεμιστοκλής Ζεκερίδης

Ο Διευθυντής της Β' Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας και πρώην πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κέρδισε στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών τον Δημήτρη Δαλακάκη

Δήμαρχος Δοξάτου εξελέγη ο επικεφαλής του συνδυασμού Πρωτοποριακός Ενωτικός Συνδυασμός και Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας Θεμιστοκλής (Θέμης) Ζεκερίδης, κερδίζοντας το βράδυ της Κυριακής 2 Ιουνίου 2019 στον 2ο γύρο των δημοτικών εκλογών τον μέχρι τώρα δήμαρχο Δημήτρη Δαλακάκη.

Πλούσια συνδικαλιστική δράση με… φόντο την Καβάλα

Ο κ. Ζεκερίδης εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, μετά από δύο χρόνια ειδικότητας στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Έχει ενταχθεί από το 1986 στο Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) και είναι Διευθυντής της Β’ Χειρουργικής Κλινικής του Νοσοκομείου.

Έχει διατελέσει πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας και εκπρόσωπός του στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο. Είναι από τα Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Ιατρών ΕΣΥ Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και πρώτος πρόεδρος, για πολλά χρόνια, του Συλλόγου Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας, ιδρυτικό μέλος του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Καβάλας και Εκπρόσωπος των γιατρών στην Ομοσπονδία.

Είναι επίσης μέλος της Ιατρικής Εταιρείας Καβάλας με έντονη επιστημονική δραστηριότητα και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Πανελλήνιων Επιστημονικών Εταιρειών. Άσκησε διοίκηση, για δύο περιόδους στα ΕΚΑΒ Δράμας, Καβάλας και Σερρών και για 6 χρόνια ήταν εκλεγμένος εκπρόσωπος των γιατρών του Νοσοκομείου Καβάλας.

Είναι επίσης ιδρυτικό μέλος και πρώτος πρόεδρος, για πολλά χρόνια, της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του δήμου Καβάλας, καθώς και αντιπρόεδρος της Λέσχης Ποντίων Νομού Καβάλας.

*Φωτογραφία: proinos-typos.gr