Θόδωρος Μουριάδης: Οφείλουμε να βρούμε λύσεις στα μεγάλα αλλά και στα μικρά προβλήματα του Δήμου μας

Το «ευχαριστώ» του νέου Δημάρχου Καβάλας αλλά και οι δεσμεύσεις του για την επόμενη μέρα

Έναν Σύγχρονο Δήμο που «θα διοικεί με αξιοκρατία, εντιμότητα και ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους τους δημότες» δεσμεύεται ότι θα δημιουργήσει ο Θόδωρος Μουριάδης, με τη βοήθεια και τη συνεργασία όλων των πολιτών, δηλώνει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καβάλας.

Ο κ. Μουριάδης ευχαριστεί θερμά όλους τους δημότες για τη στήριξη και την τιμή στον ίδιο και τους συνεργάτες του, υπογραμμίζοντας πως «όσο μεγάλη είναι, όμως, η τιμή άλλη τόση είναι και η ευθύνη».

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Μουριάδη.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας

«Εγώ και οι συνεργάτες μου ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας όλους τους Καβαλιώτες και τις Καβαλιώτισσες για την στήριξη που μας παρείχαν και την τιμή που μας έκαναν. Όσο μεγάλη είναι, όμως, η τιμή άλλη τόση είναι και η ευθύνη που αναλαμβάνουμε.

Από σήμερα κιόλας ξεκινάμε την προσπάθεια ενημέρωσης, συνεννόησης και συνεργασίας για το καλό του Δήμου. Κανένας δεν περισσεύει στην προσπάθειά μας αυτή. Οφείλουμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των συμπολιτών μας και να βρούμε λύσεις στα μεγάλα αλλά και στα μικρά προβλήματα του Δήμου μας.

Στόχος μας και δέσμευσή μας είναι η δημιουργία ενός Σύγχρονου Δήμου που θα διοικεί με αξιοκρατία, εντιμότητα και ίσες ευκαιρίες πρόσβασης για όλους τους δημότες. Στον αγώνα μας αυτόν θα χρειαστούμε την αμέριστη βοήθεια και συνεργασία όλων των πολιτών. Και πάλι σας ευχαριστούμε».

Με τιμή,
Θόδωρος Μουριάδης