Παύλος Γεωργιάδης: Μέχρι χθες υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, σήμερα… αποχωρεί!

Η «αποστράτευση» Βενιζέλου, τα «καρφιά» για τη Φώφη Γεννηματά και οι εξελίξεις που «τρέχουν» και τοπικά - Διαβάστε τη δήλωση του γνωστού Καβαλιώτη δικηγόρου

Αρκετό καιρό πριν προκηρυχθούν οι πρόωρες εθνικές εκλογές από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, το Κίνημα Αλλαγής έκανε γνωστή, μεταξύ άλλων, τη συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας του «παλιού» στελέχους του ΠΑΣΟΚ Παύλου Γεωργιάδη.

Σήμερα, με φόντο τις εξελίξεις στο Κίνημα και την αποχώρηση του Ευάγγελου Βενιζέλου, ο δικηγόρος και πρώην πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας δηλώνει την απόφασή του να αποχωρήσει, σημειώνοντας σε λακωνική ανακοίνωσή του ότι η επιλογή της προέδρου Φώφης Γεννηματά «δεν συμβαδίζει με την κοινή μας προσπάθεια για την επιστροφή του Κινήματος στην κανονικότητα».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης Γεωργιάδη.

«Αγαπητοί φίλοι, αγαπητές φίλες,
Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην ένιωσε τουλάχιστον έκπληξη για την προσωπική επιλογή της Προέδρου του ΚΙΝΑΛ και τον χρόνο που αυτή έγινε. Η «αποστράτευση» Βενιζέλου σηματοδοτεί αλλαγή πολιτικής και προσέγγιση με ό,τι απορρίπτει η μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

Προφανώς και η απόφασή της αυτή δεν συμβαδίζει με την κοινή μας προσπάθεια για την επιστροφή του Κινήματος στην κανονικότητα.

Και ούτε, φυσικά, δημιουργεί προσδοκίες ανάδειξής του σε κυρίαρχη δύναμη ικανή να βγάλει τον πολύπαθο τόπο μας από τα αδιέξοδά του.

Επειδή είμαστε οι επιλογές μας, η δική μου συνεισφορά σταματάει κάπου εδώ.

Καλή δύναμη και καλή τύχη σε όσους συνεχίζουν».