Δήμητρα Τσανάκα: Οι προσπάθειές μας για μια καλύτερη Καβάλα δεν σταματάνε εδώ

Η επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο ευχαρίστησε όσους την ψήφισαν, αλλά και όσους δεν την εμπιστεύτηκαν και συγχαίρει τον Θόδωρο Μουριάδη για την εκλογή του

Η επικεφαλής του συνδυασμού Ανάσα για τον Δήμο και απερχόμενη δήμαρχος Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα ευχαριστεί όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν και την στήριξαν στις εκλογές της 26ης Μαΐου και της 2ας Ιουνίου 2019, αλλά και όσους δεν την στήριξαν, συγχαίρει τον Θόδωρο Μουριάδη για την εκλογή του και για τον «έντιμο προεκλογικό του αγώνα», ενώ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να καταβάλλει η ίδια και οι συνεργάτες της «κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να πάρει η Καβάλας μας τη θέση που της αξίζει».

Το «ευχαριστώ» της Δήμητρας Τσανάκα

Με βαθιά συγκίνηση και υπερηφάνεια, θα ήθελα να ευχαριστήσω, από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους δημότες της Καβάλας, που με εμπιστεύθηκαν για δεύτερη φορά και με στήριξαν με την ψήφο τους. Ευχαριστώ επίσης και όσους δημότες δεν με ψήφισαν, για τη συμμετοχή τους στις εκλογές.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, τους ανθρώπους που ήταν πάντα δίπλα μου, που πίστεψαν σε μένα και που κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια, όλα αυτά τα χρόνια, προκειμένου να υλοποιήσουμε το όραμά μας.

Η αλήθεια είναι, ότι κατά τη διάρκεια της θητείας μας, δουλέψαμε σκληρά και με συνέπεια, προκειμένου να βελτιώσουμε τόσο την ποιότητα της ζωής των δημοτών μας, όσο και τον ίδιο τον Δήμο μας, κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες για τη χώρα μας. Παλέψαμε για να βγάλουμε τον Δήμο μας από τη μιζέρια και την εσωστρέφεια και να τον αναδείξουμε στο Πανελλήνιο και όχι μόνο.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι κάθε επιλογή μου, κάθε πράξη μου, είχε ως γνώμονα το συμφέρον του Δήμου Καβάλας και των δημοτών και μόνον αυτό. Έτσι θα συνεχίσω και από ‘δω και πέρα να ασκώ τα καθήκοντά μου, από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης, θέση στην οποία με έταξαν οι δημότες μας.

Θέλω να συγχαρώ τον εκλεγέντα Δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη για την επιτυχία του και τον έντιμο προεκλογικό του αγώνα. Του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του, στο οποίο θα είμαι αρωγός, όσο αυτό είναι προς το συμφέρον του Δήμου και των δημοτών μας.

Η εμπιστοσύνη και η αγάπη που μου δείχνετε, με γεμίζει δύναμη. Μαζί θα προχωρήσουμε ενωμένοι, με όραμα και σχέδιο και θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, προκειμένου να πάρει η Καβάλας μας τη θέση που της αξίζει στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Να γίνει μια σύγχρονη Ευρωπαϊκή πόλη, γεμάτη ζωή και εξωστρέφεια.

Σας ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη και τη στήριξή σας. Να είστε βέβαιοι ότι θα την τιμήσω!