Μακάριος Λαζαρίδης: Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του Πυροσβεστικού Σώματος [φωτογραφίες]

Επίσκεψη του υποψηφίου βουλευτή για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Συμβούλου Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας

Ο υποψήφιος βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας και Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας.

Ο κ. Λαζαρίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος για όλα τα σημαντικά ζητήματα που αφορούν στην εργασία τους. Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν τα θέματα του εξοπλισμού των πυροσβεστών, αλλά και η ανάγκη ανανέωσης του στόλου των μέσων.

«Με δεδομένο ότι ήδη έχει ξεκινήσει η θερινή περίοδος, η απόλυτη εγρήγορση και πλήρης ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος είναι επιτακτική ανάγκη», υπογράμμισε ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Ο κ. Λαζαρίδης συνεχάρη τα μέλη του Πυροσβεστικού Σώματος για την προσφορά τους «στην προστασία ανθρώπινων ζωών και του φυσικού περιβάλλοντος, του δασικού πλούτου της πατρίδας μας», ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο Πυροσβεστικό Σώμα.