Ο Μάκης Παπαδόπουλος συνεχίζει να είναι κοντά στους δημότες και μετά τις εκλογές [φωτογραφίες]

Μαζί με στιγμιότυπά από πρωινή περιοδεία του στην πόλη, ο επικεφαλής του Τόπου της Ζωής μας στέλνει το δικό του μήνυμα για την επόμενη μέρα, ευχαριστεί τους πολίτες και εύχεται «καλή θητεία» στη νέα Δημοτική Αρχή

Μπορεί οι εκλογές να πέρασαν, μπορεί η παράταξή του να μην κατάφερε να «περάσει» στον δεύτερο γύρο και να κερδίσει την πρωτιά, αλλά ο Μάκης Παπαδόπουλος δεν σταματά την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο για τον «Τόπο της Ζωής μας»!

«Αυτός ο όμορφος τόπος είναι “Ο Τόπος της Ζωής μας»! Για αυτόν τον τόπο δίνουμε τη ζωή μας», σημειώνει ο δημοτικός σύμβουλος, συνοδεύοντας την ανακοίνωσή του με φωτογραφίες (selfies) που τράβηξε κατά τη διάρκεια επισκέψεων που πραγματοποίησε το πρωί του Σαββάτου 8 Ιουνίου 2019 σε Ιχθυόσκαλα, λιμανάκι Σφαγείων, Δημοτική Λαχαναγορά, Δημοτική Αγορά και παζάρι.

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της δήλωσης Παπαδόπουλου και δείτε τις φωτογραφίες που το συνοδεύουν.




«Η αληθινή ΑΓΑΠΗ που έχεις για αυτόν τον όμορφο τόπο, εκεί που γεννήθηκες μεγαλώνεις και εργάζεσαι, η μεγάλη ΤΙΜΗ και ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ που σου δείχνουν οι άνθρωποι αυτού του τόπου για να αγωνίζεσαι μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο από οποιαδήποτε θέση, είναι η ΔΥΝΑΜΗ που αντλείς για να μένεις όρθιος, να πατάς γερά στα πόδια σου και να συνεχίσεις να αγωνίζεσαι ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΒΑΛΑ ΠΟΥ ΤΗ ΘΕΛΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε όλους εσάς τους συνδημότες μου μέσα από την καρδιά μου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια.

Σας υπόσχομαι ότι ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΗΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ να υπηρετώ τα συμφέροντα και την προκοπή της Καβάλας και των Φιλίππων!

Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλες τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου μας. Θα αγωνίζομαι για την αξιοποίηση κάθε οικονομικού πόρου με γνώμονα την ΑΝΑΠΤΥΞΗ, τη ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΕΣΟΔΩΝ για την οικονομική αυτάρκεια του Δήμου Καβάλας!!!

Εύχομαι ΚΑΛΗ ΘΗΤΕΙΑ σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους, στους Επικεφαλής και στον νέο Δήμαρχο κ. Θόδωρο Μουριάδη, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ και ΔΟΥΛΕΙΑ προς όφελος του Δήμου μας»!