Γιώργος Γραμμένος: Κωλοσυριζόσκυλα! Δεν πάτε να γαμ……! [βίντεο]

Γλώσσα πεζοδρομίου από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας με αφορμή τη συζήτηση για το camp των προσφύγων στο πρώην στρατόπεδο Ασημακοπούλου

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 10 Ιουνίου 2019 στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μετεκλογικής συνεδρίασης του Σώματος και στο περιθώριο της συζήτησης για την επικείμενη έλευση νέας «φουρνιάς» μεταναστών και προσφύγων στη Δομή του πρώην στρατοπέδου Ασημακοπούλου, μιας συζήτησης που προκάλεσε εντάσεις (διαβάστε το πλήρες ρεπορτάζ εδώ), ο Γιώργος Γραμμένος «πιάστηκε» από την κάμερα που καλύπτει διαδικτυακά τις συνεδριάσεις να μιλάει… «γαλλικά»!




Εικάζεται ότι ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου θεωρούσε τη στιγμή που με περισσή άνεση εκστόμιζε τις φράσεις του είχε την εντύπωση ότι δεν ακούγεται, ωστόσο, όπως «μαρτυρά» το σχετικό βίντεο, ακούγεται πεντακάθαρα να λέει:

«Θα (τα) αλλάξει η κυβέρνηση η επόμενη; Κωλοσυριζόσκυλα όλα να πούμε… σας έχουνε εγκλωβίσει μέσα και θα σας βγάλουμε εμείς από τη δύσκολη θέση; Δεν πάτε να γαμηθείτε να πούμε…»!

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Γραμμένος, εκτός από πρόεδρος του ανώτατου δημοκρατικού οργάνου του Δήμου μας, τυγχάνει και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας…

Δείτε το βίντεο με τα… άπταιστα «γαλλικά» Γραμμένου: