Μακάριος Λαζαρίδης: Απαράδεκτοι οι χαρακτηρισμοί του Γιώργου Γραμμένου

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη ΝΔ καυτηρίασε τα «γαλλικά» του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την συζήτηση για την έλευση νέων προσφύγων στη Δομή του Ασημακοπούλου

Ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία Μακάριος Λαζαρίδης, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου στο πλαίσιο της συνέντευξη Τύπου την οποία παραχώρησε το πρωί της Τρίτης 11 Ιουνίου 2019 από το ξενοδοχείο GALAXY στην Καβάλα, καταδίκασε τα «γαλλικά» του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας και προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Γιώργου Γραμμένου ο οποίος «πιάστηκε» από την κάμερα που καλύπτει διαδικτυακά τις συνεδριάσεις να καταφέρεται με απρεπείς εκφράσεις κατά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).




Ο κ. Λαζαρίδης έκανε λόγο για «απαράδεκτες δηλώσεις οι οποίες δεν τιμούν τον κ. Γραμμένο», ξεκαθαρίζοντας ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται απέναντι σε τέτοιου είδους χαρακτηρισμούς και συμπεριφορές, ενώ τόνισε ότι ο κ. Γραμμένος δεν θα έπρεπε να παρασυρθεί, όντας και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου.

Άφησε, δε, να εννοηθεί ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές «δίνουν άλλοθι» στην πολιτική την οποία ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ στο Μεταναστευτικό, σχολιάζοντας ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει συγκεκριμένο σχέδιο για τη διαχείριση αυτού του σοβαρού θέματος.