Ο Μουριάδης καταδικάζει απερίφραστα το υβριστικό παραλήρημα Γραμμένου

Ανακοίνωση εξέδωσε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καβάλας με αφορμή τα «γαλλικά» και το αντισυριζαϊκό μένος του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου

Στην τελευταία -και πρώτη μετεκλογική- συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, ο πρόεδρος Γιώργος Γραμμένος «πιάστηκε» on camera να εκστομίζει απίστευτες ύβρεις και να χειρίζεται γλώσσα πεζοδρομίου αναφερόμενος στο κυβερνών κόμμα και τους υποστηρικτές του ως «Κωλοσυριζόσκυλα» (διαβάστε αναλυτικά και δείτε το σχετικό βίντεο εδώ).

Η παράταξη του Σύγχρονου Δήμου και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης καταδικάζουν το γεγονός, κάνοντας λόγο για «υβριστικό παραλήρημα» και ζητώντας από όλους ψυχραιμία για το καλό του τόπου.

Υπενθυμίζεται ότι τις δηλώσεις Γραμμένου καταδίκασε δημόσια και ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας της ΝΔ Μακάριος Λαζαρίδης (διαβάστε τι είπε αναλυτικά πατώντας εδώ).

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης Μουριάδη.

Συνεργασίες και όχι ύβρεις

«Η παράταξή μας καταδικάζει απερίφραστα το υβριστικό παραλήρημα μέλους της διοίκησης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας. Όλοι μας οφείλουμε να διατηρούμε την ψυχραιμία μας, να αφήνουμε την κομματική αντιπαράθεση εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου και να εξαντλούμε το πάθος μας και την ενέργειά μας στη συνεργασία και στην επίλυση των μεγάλων και των μικρών προβλημάτων του Δήμου μας. Αυτά επιτάσσει ο «Κλεισθένης» και αυτά περιμένουν από εμάς οι Καβαλιώτες».

Με τιμή,
Θόδωρος Μουριάδης