Θερμή υποδοχή των υποψηφίων βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στη Θάσο

Συναντήσεις με μέλη των τοπικών οργανώσεων και κατοίκων του νησιού με αναφορές για τα πεπραγμένα και προτάσεις για την επόμενη 4ετια

Στο νησί της Θάσου περιόδευσαν το Σάββατο και την Κυριακή οι υποψήφιοι βουλευτές Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μέλη των τοπικών οργανώσεων. Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους του νησιού, να συζητήσουν πάνω στα πεπραγμένα της Κυβέρνησης και να κουβεντιάσουν για τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.

Στο πλαίσιο της εξόρμησης, επισκέφτηκαν την Καλλιράχη, η οποία στεγάζει το παράρτημα ΕΠΑΛ Χρυσούπολης το οποίο ξεκίνησε τη λειτουργία του έπειτα από συντονισμένες ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, των τοπικών κυβερνητικών βουλευτών και της δημοτικής αρχής. Επίσης, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τους εργαζόμενους του Τομέα ΕΚΑΒ Θάσου, ο οποίος ιδρύθηκε επί κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ και εκσυγχρονίζεται διαρκώς, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες Υγείας για τους μόνιμους κατοίκους και τους επισκέπτες. Εξάλλου, σύμφωνα με την ενημέρωση του διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμά Αγγελόπουλου υπήρξε σημαντική ενίσχυση κατά τη διάρκεια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τόσο σε προσωπικό (ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό) όσο και σε εξοπλισμό.

Επιπρόσθετα, ενημερώθηκαν κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού για το Μεταφορικό Ισοδύναμο, μέτρο στο οποίο εντάχθηκε και η Θάσος από 1/1/2019 και παρουσιάζει ήδη σημαντικό οικονομικό όφελος στο νησί, καθώς πρόκειται για ένα ισχυρό αναπτυξιακό μέτρο.

Οι υποψήφιοι βουλευτές έτυχαν θερμής υποδοχής στη λαϊκή αγορά του Πρίνου, καθώς επίσης και από τους κατοίκους και τους επαγγελματίες των Λιμεναρίων, των Καλυβιών, της Καλλιράχης, της Σκάλας Καλλιράχης, του Θεολόγου και του Ποτού. Στη δεύτερη φάση της περιοδείας, θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στο Λιμένα, τις Μαριές, το Ραχώνι, την Ποταμιά και την Παναγία.

Οι εξορμήσεις συνεχίζονται και θα καλύψουν όλο το νομό Καβάλας με στόχο να κοινοποιηθεί σε όσους περισσότερους πολίτες το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για την επόμενη τετραετία.