Κοινές περιοδείες όλων των υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ προτείνει ο Μακάριος Λαζαρίδης

Ο υποψήφιος βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας απέστειλε το αίτημά του με επιστολή και στους 5 συνυποψηφίους του, αναμένοντας την απάντησή τους

Ο υποψήφιος βουλευτής για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης απέστειλε την Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019 επιστολή στους συνυποψηφίους του της Νέας Δημοκρατίας, κυρίες Βάσω Παπουτσή-Μήττα, Μαρία Χατζηκωνσταντίνου και κυρίους Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιώργο Καλαντζή και Γιάννη Πασχαλίδη.

Σε αυτήν, ο Σύμβουλος Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας προτείνει στους συνυποψηφίους στο ψηφοδέλτιο της ΠΕ Καβάλας, κοινές περιοδείες και μια κοινή συγκέντρωση με τον συντονισμό της ΝΟΔΕ και των ΔΗΜΤΟ.

Σκοπός αυτών των περιοδειών, σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη, είναι όλοι μαζί να συνομιλήσουν με τους πολίτες, να ακούσουν όλα όσα τους ταλαιπωρούν καθημερινά, τις αγωνίες και τους φόβους τους, προκειμένου να γίνει κατανοητό από όλους ότι «η μεγάλη πολιτική αλλαγή για τον τόπο απαιτεί πρώτα και πάνω από όλα ενότητα».

Στο ίδιο πλαίσιο, ο κ. Λαζαρίδης πρότεινε να οργανωθεί από κοινού, σε συνεργασία με τη ΝΟΔΕ και τις ΔΗΜΤΟ, μια μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στην Καβάλα, όπου ο κάθε υποψήφιος θα έχει την ευκαιρία να μιλήσει στους πολίτες για το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, αλλά για την πρότασή του για την ΠΕ Καβάλας.

Παράλληλα, ο κ. Λαζαρίδης, μόλις ανακοινώθηκε επίσημα το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας για την Καβάλα, επικοινώνησε με τους συνυποψηφίους του και τους ευχήθηκε καλή προσωπική επιτυχία, καθώς και νίκη της παράταξης «που θα κάνει τον Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό».