ΚΚΕ Καβάλας: Ξεκίνησε και επίσημα η προεκλογική «μάχη»

Παρουσιάστηκαν σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση οι υποψήφιοι βουλευτές για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ

Εκδήλωση για την παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με το ΚΚΕ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 19 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Ωκεανίς, καθώς και ομιλίες με επίκεντρο την ενημέρωση σχετικά με τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

Ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ Βασίλης Καταπόδης στον σύντομο λόγο του είπε: «Συνεχίζουμε την εκλογική μάχη τώρα που είμαστε ζεστοί μετά τις ευρωεκλογές, τις δημοτικές και τις περιφερειακές εκλογές και στο πλαίσιο αυτό είμαστε καθημερινά στους τόπους δουλειάς στον ιδιωτικό τομέα, στους επαγγελματίες, στους αυτοαπασχολούμενους και στα χωριά.

»Θα είμαστε δίπλα τους και μετά τις εκλογές για να συζητάμε τις προτάσεις του κόμματος μας για τη διέξοδο από τα σημερινά προβλήματα που έχει η ελληνική οικογένεια και στη βάση αυτή ανοίγουμε την κουβέντα μπροστά από τις 7 Ιουλίου για να τοποθετήσουμε και τα δικά μας διακυβεύματα, όπως εμείς βλέπουμε αυτήν την εκλογική μάχη. Για όλα αυτά συζητάμε σήμερα και παρουσιάζουμε το ψηφοδέλτιο μάχης με τους υποψήφιους βουλευτές Καβάλας για το κόμμα μας».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής ΑΜ-Θ του ΚΚΕ και μέλος της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρης Παπατολίδης, ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μίλησαν επίσης ο γιατρός-γυναικολόγος Δημήτρης Ντόλας, ο καθηγητής μουσικής Δημήτρης Κυραναστάσης και ο νεοεκλεγμένος περιφερειακός σύμβουλος ΑΜ-Θ Δημήτρης Παπαντωνίδης.

Αμέσως μετά «συστήθηκαν» στο κοινό οι υποψήφιοι βουλευτές για την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Αναλυτικά οι υποψήφιοι

  • Γιαγκίδης Ιωάννης, ιδιωτικός υπάλληλος
  • Καραγεώργη Αναστασία, ιδιωτική υπάλληλος
  • Κοντογεωργίου Θεόδωρος, αυτοαπασχολούμενος
  • Πηλίτση Χάρις, συνταξιούχος ΙΚΑ
  • Συμεωνίδης Θεόδωρος, αυτοαπασχολούμενος
  • Χριστοδουλέα Αλεξάνδρα, θεατρολόγος-ηθοποιός