Και ο «Σύγχρονος Δήμος» στο πλευρό του Οσμάν Καβάλα

Ανακοίνωση του συνδυασμού του Θόδωρου Μουριάδη, με την ελπίδα ότι η ετυμηγορία του δικαστηρίου θα οδηγήσει στην απελευθέρωση του Τούρκου ακτιβιστή

Την συμπαράσταση στον Τούρκο ακτιβιστή Οσμάν Καβάλα που δικάζεται στην Κωνσταντινούπολη για συμμετοχή του στο πραξικόπημα του 2016 εκφράζει με ανακοίνωση του ο «Σύγχρονος Δήμος». Παράλληλα δίνει τα συγχαρητήρια του στους 4 Καβαλιώτες που ταξίδεψαν στη γειτονική χώρα για να συμμετέχουν ως παρατηρητές στην διαδικασία.

Ακολουθεί το δελτίο τύπου του «Σύγχρονου Δήμου»

«Ελπίζουμε ότι η τελική ετυμηγορία θα οδηγήσει στην απελευθέρωσή του»

«Ο «Σύγχρονος Δήμος» δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στον πολιτικό κρατούμενο Οσμάν Καβάλα, ο οποίος κρατείται άδικα και παράνομα στην γειτονική χώρα. Την Δευτέρα 24 Ιουνίου 2019, επρόκειτο να εκδικαστεί σε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, η υπόθεση του Οσμάν Καβάλα, ο οποίος κατηγορείται για ανάμιξή του στο πραξικόπημα του 2016, κατά της Τουρκικής Δημοκρατίας.

Επιπλέον, η παράταξή μας συγχαίρει τους συμπολίτες μας δικηγόρους Χάρη Δαλκίτση, Αθανάσιο Αθανασίου, Αθανάσιο Πατσάκα, καθώς και τον Ιωάννη Βύζικα, πρόεδρο του Ινστιτούτου Κοινωνικών Κινημάτων και Ιστορίας Καπνού, οι οποίοι ταξίδεψαν στην γειτονική χώρα ώστε να συμμετέχουν ως παρατηρητές στην δίκη του Οσμάν Καβάλα. Ελπίζουμε ολόψυχα ότι η τελική ετυμηγορία θα οδηγήσει στην απελευθέρωσή του».