Ετοιμάζεται «υπερπαραγωγή» για την ομιλία Τσίπρα στην Καβάλα

Ο πρωθυπουργός «ποντάρει» σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην πόλη της Μακεδονίας-Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι η πλατεία Ελευθερίας θα γεμίσει-Αυξημένα τα μέτρα ασφαλείας σε όλη την πόλη

Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, ενόψει της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην πλατεία Ελευθερίας το βράδυ της Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019.

Τόσο ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ όσο και το ίδιο το επιτελείο του πρωθυπουργού «ποντάρουν» σε μια εντυπωσιακή συγκέντρωση στην πόλη της Μακεδονίας και γι’ αυτό προηγήθηκε μια μεγάλη προετοιμασία. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι ο κ. Τσίπρας επέλεξε την Καβάλα ως μια από τις πόλεις της Ελλάδας όπου θα πραγματοποιήσει μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση και μάλιστα περίπου μια εβδομάδα πριν από τις εκλογές.




Εξίσου ισχυροί είναι και οι εθνικοί συμβολισμοί με φόντο τη Συμφωνία των Πρεσπών οι οποίοι «σπρώχνουν» τους διοργανωτές της συγκέντρωσης στο να επιδιώκουν και εν τέλει να ευελπιστούν σε μια γεμάτη από κόσμο πλατεία στη 2η μεγαλύτερη πόλη της Μακεδονίας.

Πάντως, εκτός από τον κόσμο, πολυπληθής αναμένεται να είναι και η αστυνομική παρουσία σε όλη την πόλη, καθώς τα μέτρα τάξης θα είναι αυστηρά από το πρωί της Πέμπτης, ενώ για παν ενδεχόμενο, αναμένονται και διμοιρίες ΜΑΤ από γειτονικές πόλεις, οι οποίες θα «στρατοπεδεύσουν» σε κεντρικά σημεία της πόλης.