Οι υποψήφιοι βουλευτές με το ΚΙΝΑΛ για τον Νομό Καβάλας

Στόχος «να συγκρατήσουμε τη δεξιά πολιτική της ΝΔ και τη λαϊκίστικη πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ», όπως δήλωσε ο Μιχάλης Τιμοσίδης-Εγγυήσεις πως δε θα υπάρξει πρόβλημα ακυβερνησίας και η ελπίδα για έδρα στην Καβάλα

Το πρωί της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019 στο ξενοδοχείο Galaxy έγινε η παρουσίαση των υποψηφίων βουλευτών με το Κίνημα Αλλαγής για την Καβάλα από τον πρώην  υφυπουργό Υγείας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλη Τιμοσίδη.

«Αισθάνομαι υπερήφανος για την προεκλογική διαδικασία στον δρόμο για την 7η Ιουλίου. Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από αυτές τις κρίσιμες εκλογές, που κάποιοι, ιδιαίτερα τα δύο μεγάλα κόμματα, προεξοφλούν ότι έχουν ήδη έβγαλαν και το αποτέλεσμα. Δεν είναι όμως έτσι. Είμαστε εδώ και δίνουμε τη μάχη, για να μπορέσει το Κίνημα Αλλαγής, η συνέχεια του ΠΑΣΟΚ και των δυνάμεων της Ανανεωτικής Αριστεράς που πορευόμαστε μαζί, να πείσουμε όσο γίνεται περισσότερους συμπολίτες μας, ότι πρέπει το ΚΙΝΑΛ να βγει ισχυρό από αυτήν τη διαδικασία, για να εγγυηθεί ακριβώς την ομαλή πορεία μετά τις εκλογές, για να μπορέσει να κυβερνηθεί ο τόπος από κυβερνήσεις που πρέπει να είναι συνεπείς με όσα είπαν προεκλογικά και άρα πρέπει να έχουν συνέπεια κατά τη διακυβέρνηση της χώρας.




»Είμαστε η δύναμη που έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να το εγγυηθούμε αυτό και είμαστε εδώ ακριβώς, δίνοντας την υπόσχεση στον κόσμο ότι θα παρασταθούμε και δε θα αφήσουμε τη χώρα να μείνει ακυβέρνητη. Βρισκόμαστε εδώ, γιατί πιστεύουμε ότι οι αξίες και οι αρχές με τις οποίες πορευτήκαμε ως ΠΑΣΟΚ τα προηγούμενα χρόνια, έχουν αλλάξει τα δεδομένα στη χώρα μας τα τελευταία 35-40 χρόνια. Είμαστε η συνέχεια της μεγάλης αυτής δημοκρατικής παράταξης και τώρα στα χρόνια και της κρίσης, αλλά κυρίως μετά την έξοδο από τα μνημόνια, με πολύ βαριά επιτήρηση, που στην ουσία δεν αφήνει πολλά περιθώρια, εκτός αν ομονοήσουν οι πολιτικές δυνάμεις και αλλάξουμε το μείγμα της πολιτικής το οποίο εφαρμόστηκε μέχρι τώρα.

»Σ’ αυτήν την προσπάθεια έχουμε άξια στελέχη τα οποία δίνουν τη μάχη εδώ και αρκετές ημέρες για να μπορέσουν να φέρουν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής. Είμαστε περήφανοι και για τους 6 υποψήφιους, γιατί μέχρι στιγμής η εμπειρία από τις περιοδείες που κάνουν μας δίνει μεγάλη αισιοδοξία και πιστεύουμε ότι θα κάνουμε την ανατροπή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. Δε θα περάσει το μήνυμα ούτε της αυτοδύναμης ΝΔ, ούτε όμως και της λαϊκίστικης λογικής του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαστε η δύναμη που εγγυόμαστε την σταθερή πορεία της χώρας», δήλωσε ο κ. Τιμοσίδης.

Τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών με το ΚΙΝΑΛ για την Καβάλα

  • Δημήτρης Παπουτσής
  • Κώστας Μαντέχος
  • Κώστας Παπακοσμάς
  • Τάσος Τσαλδαρίδης
  • Γιώτα Τσαρδακλή
  • Μαρία Τσουρή

«Είναι στελέχη πρώτης γραμμής, που είμαστε βέβαιοι πως δίνουν τη μάχη τους και θα φέρουν το ποθητό αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής. Το ποθούμενο αποτέλεσμα είναι ένας ευγενής στόχος που παρ’ ότι είμαστε τετραδική έδρα, μπορεί να υπάρξει μια τέτοια συνθήκη, που μπορεί να έχει ευτυχή κατάληξη. Αυτό που μας αφορά και μας ενδιαφέρει είναι να κρατήσουμε υψηλό ποσοστό για το ΚΙΝΑΛ για να μπορεί να παίξει αυτό τον ρόλο που εμείς λέμε καθημερινά, ότι δηλαδή θα πρέπει να υπάρξει μια δύναμη σταθερότητας, μια δύναμη που θα πρέπει να συγκρατήσει και την δεξιά πολιτική της ΝΔ, αλλά και την λαϊκίστικη, μέχρι σήμερα, του ΣΥΡΙΖΑ.

»Το θέμα των συνεργασιών το ξεκαθάρισε για άλλη μια φορά η Φώφη Γεννηματά, η οποία είπε πως εμείς, ως υπεύθυνη πολιτική δύναμη, μπορούμε να εγγυηθούμε πως δε θα υπάρξει πρόβλημα ακυβερνησίας και έκανε πολύ συγκεκριμένο τον λόγο και τον τρόπο που εμείς θα λειτουργήσουμε μετά τις εκλογές. Ακριβώς εκεί αναδείχθηκε πως δεν είμαστε κολλημένοι σε υπουργικές καρέκλες, αλλά μπορούμε να εγγυηθούμε μια σταθερότητα σε σοβαρά ζητήματα που αφορούν την διακυβέρνηση και τον τρόπο με τον οποίο θα πορευτούμε τα επόμενα χρόνια».