Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έτεινε χείρα συνεργασίας στον Θόδωρο Μουριάδη

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καβάλα είχε μια σύντομη συνομιλία με τον επερχόμενο δήμαρχο - Τι ειπώθηκε κατά τη συνάντησή τους

Στην Καβάλα βρέθηκε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης το απόγευμα της Παρασκευής 28 Ιουνίου 2019 για τις εορταστικές εκδηλώσεις για την 106η επέτειο απελευθέρωσης της πόλης από τα βουλγαρικά στρατεύματα και για τη μνήμη του πολιούχου Αποστόλου Παύλου (δείτε εδώ φωτογραφίες από την επίσκεψη Μητσοτάκη στην Καβάλα).




Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, συνοδευόμενος από τον στενό του συνεργάτη και υποψήφιο βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη είχε την ευκαιρία να συναντήσει και τον επερχόμενο δήμαρχο Καβάλας Θόδωρο Μουριάδη, μετά το πέρας των εκδηλώσεων, με τον κ. Μητσοτάκη να εκφράζει τη θέλησή του για μια παραγωγική συνεργασία, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω ιδιαίτερη αδυναμία στην Καβάλα και θέλω να συνεργαστούμε για το καλό της περιοχής».

Αν και η συνάντηση ήταν «εκτός πρωτοκόλλου» ο κ. Μουριάδης εξέλαβε πολύ θετικά τη χείρα συνεργασίας που του έτεινε ο κ. Μητσοτάκης, με φόντο τη λύση πολλών -γραφειοκρατικών και μη- προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζει η Καβάλα, των οποίων η ατζέντα θα είναι στη διάθεση του προέδρου της ΝΔ δια χειρός του κ. Μουριάδη, αμέσως μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019.

*Φωτογραφίες: Λάσκαρης Τσούτσας