Το «ευχαριστώ» του Μητροπολίτη Στέφανου στον Μακάριο Λαζαρίδη

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης ΦΝΘ ευχαριστεί τον υποψήφιο βουλευτή Καβάλας με τη ΝΔ για τη συνεισφορά του στην ένταξη του «Τραπεζιού της Αγάπης» στις ωφελούμενες δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Με μια  λιτή επιστολή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τον Σύμβουλο Επικοινωνίας του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιο βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη για τη συνεισφορά του στην ένταξη του «Τραπεζιού της Αγάπης» στις ωφελούμενες δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Η ευχαριστήρια επιστολή του Μητροπολίτη Στέφανου

Αξιότιμε κ. Λαζαρίδη,
Θερμώς σας ευχαριστούμε για την από μέρους σας ευγενικήν συνεισφοράν και μέριμνα για την ένταξη του «Τραπεζιού της Αγάπης» της Ιεράς μας Μητροπόλεως Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου, το οποίον λειτουργεί καθημερινά στην Καβάλα και στη Χρυσούπολη, στις ωφελούμενες δομές του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

Σας ευχόμεθα κάθε δύναμη και ευλογία του αγίου Τριαδικού Θεού μας, με τις πρεσβείες του αγίου ενδόξου Αποστόλου Παύλου του φωτιστού και πολιούχου ημών.

Με ευχές και τιμή ο Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου Στέφανος