Τάνια Ελευθεριάδου: Ένα βίντεο που ΔΕΝ απευθύνεται σε όλους…

Κάλεσμα από την υποψήφια βουλευτή Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ «για μια απόφαση που αφορά τις ζωές μας» μέσα από ένα βίντεο με «πρωταγωνιστή» την Καβάλα και «κόντρα στον φόβο που μας επιβάλλουν»

Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Νομό Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου δεν είναι πολιτικός, «είμαι όμως ενεργός πολίτης, είμαι μια από εσάς» σχολιάζει η ίδια σε ένα βίντεο-κάλεσμα «για μια απόφαση ζωής», αναφερόμενη στη μάχη της κάλπης την Κυριακή 7 Ιουλίου 2019.

Η υποψήφια βουλευτής απευθύνεται σε όσους θέλουν να αγωνιστούν για τον τόπο τους, σε όσους «θέλουν να ψηφίσουν σωστά και θέλουν να πάμε ένα βήμα μπροστά», σε όσους «δεν θέλουν να πέσει η Ελλάδα στα χέρια εκείνων που μας χρεοκόπησαν»…

«Δεν θέλουν να μας σώσουν, θέλουν να σωθούν. Κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να φοβάται για τη δουλειά του, κανείς συνταξιούχος για τη σύνταξή του. Δεν πρέπει να ανεχθούμε το σχέδιο-έκτρωμα της Νέας Δημοκρατίας, μόνο για τους έχοντες. Δεν πρέπει να ανεχθούμε την τρομοκρατία τους και μόνο η ψήφος σας μπορεί να τους σταματήσει» είναι το μήνυμα της κ. Ελευθεριάδου.

Δείτε το βίντεο