Μπαράζ επιθέσεων από χρήστες του facebook καταγγέλλει ο Κώστας Μορφίδης

Χυδαία σχόλια, απειλές για κρεμάλες και θανάτους δέχεται τις τελευταίες ώρες ο υποψήφιος βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως αναφέρει ο ίδιος, προσθέτοντας, όμως ότι «ευτυχώς υπάρχει το print screen»

Μπαράζ χυδαίων υβριστικών σχολίων και απειλών στο προφίλ του στο facebook δέχεται τις τελευταίες ώρες ο υποψήφιος βουλευτής για την Καβάλα με τον ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Μορφίδης, όπως καταγγέλλει ο ίδιος.

Το… κρεσέντο των ύβρεων ξετυλίχθηκε κάτω από την ανάρτησή του για τις προτεραιότητες του ΣΥΡΙΖΑ για την Καβάλα, αλλά και κάτω από την ανάρτηση για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, με τον κ. Μορφίδη να τονίζει ότι τα περισσότερα σχόλια έχουν σβηστεί, αλλά δεν έχουν «εξαφανιστεί», ενώ καλεί τους πολίτες «να απομονώσουν τις ακραίες φωνές, αρχής γενομένης από την Κυριακή».

Η καταγγελία του Κώστα Μορφίδη

Τις τελευταίες ώρες δέχομαι ένα μπαράζ επιθέσεων από χρήστες του facebook που, επικαλούμενοι μία δήθεν εθνική ευαισθησία, εξαπολύουν ένα χυδαίο υβρεολόγιο εναντίον μου, αλλά και εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, στην ανάρτησή μου για τις προτεραιότητες για την Καβάλα, υβρίζομαι χυδαία, δέχομαι απειλές για κρεμάλες, θανάτους κτλ. Αρκετά από τα σχόλια τα έχω διαγράψει γιατί προσβάλουν εμένα και τους συντρόφους μου. Ευτυχώς όμως υπάρχει το print screen.

Όσο για την ανάρτηση μου για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα, εκεί παρατηρήθηκε μπαράζ άλλου τύπου σχολίων, χυδαίων, σεξιστικών, απαίσιων.

Δεν φοβόμαστε, δεν διστάζουμε, συνεχίζουμε. Όσοι κρύβονται πίσω από το πληκτρολόγιό τους και εξαπολύουν φραστικούς εμετούς να ξέρουν ότι μπροστά στη δημοκρατία είναι ανίσχυροι. Οι προοδευτικοί-δημοκράτες πολίτες πρέπει, αρχής γενομένης από την Κυριακή, να απομονώσουν τις ακραίες φωνές και να στηρίξουν τη δύναμη που δεν δίστασε, για καλό της χώρας, να πάει κόντρα σε παγιωμένες εθνικιστικές αντιλήψεις!

Είμαι περήφανος για την πολιτική μου πορεία! Είμαι περήφανος για όσα πρεσβεύω! Είμαι περήφανος που ανήκω στην Αριστερά!