Τάνια Ελευθεριάδου: Συγχαρητήρια στον Νίκο Παναγιωτόπουλο. Θα συνεργαστώ με όλους για το καλό της Καβάλας

Η νεοεκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και 2η γυναίκα βουλευτής στην ιστορία της Καβάλας ξεκαθαρίζει, πάντως, ότι η διάθεση συνεργασίας δε συνεπάγεται και αποφυγή του ελέγχου για «το έργο ή την απραξία της κυβέρνησης»

Η επανεκλογή του Νίκου Παναγιωτόπουλου ως ένας εκ των εκπροσώπων του Νομού Καβάλας στο ελληνικό Κοινοβούλιο και μάλιστα με πρωτιά στη σταυροδοσία και κυρίως η τοποθέτησή του ως επικεφαλής του υπουργείου Άμυνας από τον πρωθυπουργό και πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ) «έναυσμα» στην νεοεκλεγμένη με τον ΣΥΡΙΖΑ και 2η γυναίκα βουλευτή στην ιστορία της Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου να τον συγχαρεί και να δηλώσει ότι θα συνεργαστεί μαζί του, όπως και με τους κ. κ. Λαζαρίδη και Πασχαλίδη για τα θέματα της Καβάλας.




Ξεκαθαρίζει, όμως, ότι κανείς δεν θα… ξεφύγει από τον έλεγχο για «το έργο ή την απραξία της κυβέρνησης», προσθέτοντας ότι «οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την ολοκλήρωση όσων άρχισαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Η σχετική ανακοίνωση της Τάνιας Ελευθεριάδου

Συγχαίρω τον συνάδελφο δικηγόρο Νίκο Παναγιωτόπουλο και για την μεγάλη προσωπική πρωτιά στη σταυροδοσία των υποψηφίων βουλευτών του κόμματός του αλλά και για το γεγονός ότι μετέχει στη νέα κυβέρνηση, ως νέος υπουργός Άμυνας. Του εύχομαι καλή επιτυχία στα δύσκολα καθήκοντά του.

Συναντηθήκαμε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας, συμφωνώντας ότι μας ενώνουν τα ζητήματα του Νομού Καβάλας για τα οποία δεσμεύομαι να συνεργαστώ μαζί του, αλλά και με τους άλλους δύο τοπικούς βουλευτές.

Παράλληλα με τη συνεργασία, θα παρακολουθώ και θα ελέγχω στενά το έργο ή την απραξία της κυβέρνησης, ασκώντας εποικοδομητική αντιπολίτευση. Ο Νομός Καβάλας δεν πρέπει να χάσει τίποτα από τα όσα κατέκτησε τα τελευταία χρόνια, ενώ οφείλουμε όλοι να εργαστούμε για την ολοκλήρωση όσων άρχισαν επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.