Δήμητρα Τσανάκα: Νά η ευκαιρία να επιστρέψει το Ασημακοπούλου στον λαό της Καβάλας

Η δήμαρχος Καβάλας προτρέπει τον νέο υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο να μην ξεχάσει τον τόπο του, ακολουθώντας το παράδειγμα του προκατόχου του ο οποίος ικανοποίησε ανάλογο αίτημα του δήμου Χανίων

Με στρατιωτική ορολογία… η ανάρτηση του Νίκου Παναγιωτόπουλου στο facebook μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο ΥΕΘΑ. «Με την ομάδα κρούσης των Καβαλιωτών μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας!», ανήρτησε ο Καβαλιώτης υπουργός.

Στρατιωτικό όμως και το… παράγγελμα της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα προς τον συντοπίτη της υπουργό Άμυνας, δηλώνοντας στο KAVALA POST ότι «τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει το στρατόπεδο Ασημακοπούλου στον λαό της Καβάλας, στον δήμο Καβάλας, εκεί που ανήκει».

Η κ. Τσανάκα συνεχάρη τον κ. Παναγιωτόπουλο για την ανάληψη των νέων του καθηκόντων σε ένα δύσκολο πόστο, όπως είπε, ωστόσο πρόσθεσε ότι «είναι και μια μεγάλη ευκαιρία για τον κ. Παναγιωτόπουλο να μην ξεχάσει τον τόπο και τους ψηφοφόρους του».

Μάλιστα, του υπενθυμίζει ότι ο προκάτοχός του Ευάγγελος Αναγνωστάκης με το που ανέλαβε τα καθήκοντά του ικανοποίησε τον Απρίλιο του 2019 ένα αίτημα δεκαετιών της κοινωνίας των Χανίων το οποίο άρχισε να εκδηλώνεται το 1952, αυτό της παραχώρησης του στρατοπέδου Μαρκοπούλου στον δήμο Χανίων.

«Ελπίζουμε και ο Νίκος να πράξει το ίδιο», δήλωσε η δήμαρχος Καβάλας.