Νίκος Παναγιωτόπουλος: Ύψιστη τιμή να είμαι «στρατιώτης της χώρας»

Διαβάστε το προσωπικό μήνυμα-ευχαριστήριο του Καβαλιώτη υπουργού Εθνικής Άμυνας

Λίγες ώρες μετά την ορκομωσία του και την ανάληψη του χαρτοφυλακίου της Εθνικής Άμυνας ο Καβαλιώτης βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νίκος Παναγιωτόπουλος «ανέβασε» στην προσωπική του Σελίδα στο facebook ένα μήνυμα-ευχαριστήριο προς όλους τους πολίτες.

Ο νέος υπουργός Εθνικής Άμυνας κάνει λόγο για «ύψιστη τιμή» προς το πρόσωπό του να του εμπιστευθεί ο νέος πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το «νευραλγικό» αυτό πόστο και υπόσχεται πως θα κάνει ό,τι μπορεί για να κατακτήσει η Ελλάδα «όσα της αξίζουν».

Διαβάστε το πλήρες κείμενο της ανάρτησης Παναγιωτόπουλου.

«Φίλες και φίλοι, Αγαπητοί συμπολίτες,
Αισθάνομαι την ανάγκη να σας εκφράσω εγκάρδιο «ευχαριστώ» και παράλληλα την μεγάλη μου ευγνωμοσύνη για την υποστήριξή σας στην προεκλογική μου διαδρομή, αλλά και για την συμμετοχή σας στον κοινό μας αγώνα να προχωρήσει η Ελλάδα μας, με βήματα γοργά και σταθερά, διεκδικώντας τα αυτονόητα και κατακτώντας όσα της αξίζουν.

Αυτή την πορεία την διανύσαμε μαζί, και με όλο το βάρος της ευθύνης που αναλαμβάνω, σας διαβεβαιώνω πως, για τον καθένα από εσάς ξεχωριστά, χωρίς δισταγμούς, διαχωρισμούς και εξαιρέσεις, θα είμαι εδώ, συμπαραστάτης και αρωγός σε κάθε υγιή προσπάθεια, προκειμένου η πόλη μας, ο Νομός μας, η χώρα μας να ανακτήσει την χαμένη εμπιστοσύνη και την εθνική της υπερηφάνεια.

Το στοίχημα για επαναφορά στην κανονικότητα είναι μεγάλο, η πίστη όμως ότι θα κερδηθεί εκπορεύεται από την θέληση, την αφοσίωση και την αγάπη, που ανιδιοτελώς επιδεικνύετε όλοι εσείς που συμπράξατε με διαφάνεια, που διαθέσατε τον πολύτιμο χρόνο σας, που πιστέψατε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Ο αγώνας που δώσατε και η υποστήριξή σας αποτελεί για μένα την ύψιστη τιμή, μαζί με την τιμή του Πρωθυπουργού μας, Κυριάκου Μητσοτάκη, να μου αναθέσει το νευραλγικό Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, καθιστώντας με «στρατιώτη της χώρας».

Βαθύτατα συγκινημένος, σεβόμενος την εντολή που μου δίνετε, σας υπόσχομαι να εκπληρώσω τις προσδοκίες σας για μια Ελλάδα υπεύθυνη, αξιόπιστη, ασφαλή, που θα ευημερεί και θα προοδεύει».

Με ιδιαίτερη τιμή,
Νίκος Παναγιωτόπουλος
Υπουργός Εθνικής Άμυνας