ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας: Λαϊκιστής, μικρόψυχος και εγωπαθής ο Μακάριος Λαζαρίδης!

Συνεχίζεται το «σκληρό ροκ» για τη Μονάδα Τεχνητού Νεφρού Θάσου - «Αιχμηρή» ανακοίνωση και... «ενημέρωση» από τα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προς τον νεοεκλεγέντα βουλευτή

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για τη δήλωση του Μακάριου Λαζαρίδη περί ενεργειών του ιδίου για την υλοποίηση Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Θάσο που υλοποιείται επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας [διαβάστε τη δήλωση του βουλευτή εδώ].

Μετά τη «σκληρή» ανακοίνωση της βουλευτή του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Τάνιας Ελευθεριάδου [περισσότερα εδώ] και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας «κατακεραυνώνει» τον Μακάριο Λαζαρίδη, κάνοντας λόγο για δηλώσεις που «τελικά μόνον τον γέλωτα προκαλούν»!
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Καβάλας.

Ενημερώνουμε τον κ. Λαζαρίδη…

«Ο νεοεκλεγείς βουλευτής Καβάλας της Ν.Δ, Μ. Λαζαρίδης, δήλωσε προσφάτως με έπαρση ότι «κατόπιν ενεργειών του» και με τη χορηγία επιχειρηματία φίλου του ιδρύθηκε η μονάδα τεχνητού νεφρού στη Θάσο.

Ενημερώνουμε τον κ. Λαζαρίδη ότι:

  • η απόφαση για την ίδρυση της μονάδας είχε παρθεί κατά τη διάρκεια των εργασιών του περιφερειακού αναπτυξιακού συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή τον Νοέμβρη του 2017,
  • η αλλαγή του απαγορευτικού της ίδρυσης θεσμικού πλαισίου επιτεύχθηκε μετά από τις άοκνες προσπάθειες των τριών πρώην βουλευτών Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, κ.κ. Δ. Εμμανουηλίδη, Κ. Μορφίδη και Γ. Παπαφιλίππου, και του διευθυντή του Γ.Ν. Καβάλας κ. Τ. Καρασσαβόγλου,
  • η απόφαση της ίδρυσης υπογράφτηκε από τον πρώην Υπουργό Υγείας, κ. Ανδρέα Ξανθό, και δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ στις 5-7-2019, πριν από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από τη Ν.Δ.

Δεν μας εκπλήσσουν πια οι δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη. Βρίθουν λαϊκισμού, μικροψυχίας και εγωπάθειας, και τελικά μόνον τον γέλωτα προκαλούν.

Περιμένουμε με ανυπομονησία να εξαγγείλει την έναρξη των εργασιών, «κατόπιν ενεργειών του» πάντα, ενός ακόμα τετελεσμένου έργου».