Στο ΤΕΕ-ΑΜ ο Θόδωρος Μουριάδης

Στο «τραπέζι» η λειτουργία της Πολεοδομίας, το φυσικό αέριο, η πεσμένη γέφυρα στο παλιό νοσοκομείο, το σχέδιο Περιγιαλίου κ.ά.

Ονέος Δήμαρχος Καβάλας Θόδωρος Μουριάδης και ο επόμενος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καβάλας Γιάννης Ιακωβίδης επισκέφτηκαν το απόγευμα της Πέμπης 18 Ιουλίου 2019 τα γραφεία του Παραρτήματος Ανατολικής Μακεδονίας του Τεχνικού Επιμελητηρίου και συναντήθηκαν με τον πρόεδρο και μέλη της Διοικούσας Επιτροπής.

Το γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΤΕΕ-ΑΜ Μιχάλης Παπαδόπουλος, αναφέροντας τα εξής:

«Επίσκεψη ενημέρωσης, ανταλλαγής απόψεων και διαβούλευσης, του νεοεκλεγέντα Δημάρχου Καβάλας και συναδέλφου Θόδωρου Μουριάδη, στο ΤΕΕ-ΑΜ. Χθες το απόγευμα, στις 18 Ιουλίου 2019, ο νέος Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, ύστερα από αίτημα του, επισκέφθηκε στην έδρα του ΤΕΕ-ΑΜ τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής και μέλη του Προεδρείου της Αντιπροσωπείας.

Επίσης παραβρέθηκε ο σύμφωνα με δηλώσεις επόμενος Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, συνάδελφος Γιάννης Ιακωβίδης.

Έτσι δόθηκε η ευκαιρία να πληροφορηθεί και να του εκτεθούν αναλυτικά, απο τον Πρόεδρο, θέματα και καταστάσεις που αφορούν την πόλη μας και την ευρύτερη περιοχή, σε τεχνικά κυρίως ζητήματα και βέβαια τους συναδέλφους μας.

Κυριάρχησαν ιδιαίτερα η λειτουργία της Δ/σης Δόμησης Καβάλας και ο όγκος αλλά και οι χρόνοι έκδοσης των συσσωρευμένων οικοδομικών αδειών, η περιμετρική αρτηρία Καβάλας, η έλευση του οικιακού φυσικού αερίου σε 6 πόλεις της ΑΜΘ, θέματα της γέφυρας, σιδηροδρομικές συνδέσεις εν γένει, ο οδικός άξονας Ε 61, τα 2 στρατόπεδα σε σχέση και με το σχέδιο επέκτασης Περιγιαλίου, το σχέδιο στο Περιγιάλι με τα έργα υποδομής, οι αναγκαίες τοπογραφικές αποτυπώσεις, η χερσόνησος της Παναγίας με τις ανάλογες θεματικές της, καθώς και ο δημόσιος χώρος της πόλης.

Αποτέλεσμα της συνάντησης που έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίμα, είναι η στενή και συχνή επαφή & συνεργασία μεταξύ Δήμου Καβάλας και ΤΕΕ-ΑΜ, με αναβαθμισμένο ουσιαστικά τον ρόλο του, σαν τεχνικού συμβούλου της Πολιτείας».