Εμμανουηλίδης κατά Μακάριου: Ιδού η πολιτική αγυρτεία της μητσοτακικής συντροφιάς!

Μία «γλαφυρή» δήλωση του τ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας κατά του νυν βουλευτή της ΝΔ με αφορμή την αλλαγή στάσης της νέας Κυβέρνησης στη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ ΑΜ-Θ

Την Παρασκευή 26 Ιουλίου 2019 ο Μακάριος Λαζαρίδης δήλωσε στην Καθημερινή Εφημερίδα της Καβάλας Νέα Εγνατία ότι η Κυβέρνηση Μητσοτάκην «μετά από ώριμη σκέψη, η πολιτική ηγεσία αποφάσισε την ενίσχυση και όχι την κατάργηση» του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου, βάζοντας τέλος στις προεκλογικές δηλώσεις και τα σενάρια που «ήθελαν» τη ΝΔ να είναι αντίθετη στη συγχώνευση του ΔΙΠΑΕ με το ΤΕΙ Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.




Νά το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας με τη σχετική δήλωση του βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας στο πρωτοσέλιδό της:

Άμεση ήταν η αντίδραση στη δήλωση Λαζαρίδη του τ. βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας Δημήτρη Εμμανουηλίδη ο οποίος έσπευσε να κάνει λόγο για «πολιτική αγυρτεία», μην παραλείποντας να συνδέσει την αλλαγή πλεύσης της Νέας Δημοκρατίας στο θέμα της συγχώνευσης ΔΙΠΑΕ-ΤΕΙ ΑΜ-Θ με την «κυβίστηση» της νέας Κυβέρνησης στο θέμα της τήρησης της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Διαβάστε παρακάτω το πλήρες κείμενο της δήλωσης Εμμανουηλίδη.

Να τους καμαρώνουμε για την πολιτική τους σταθερότητα

«Είδομεν το φως το αληθινό», δήλωσε ανερυθρίαστα ο κεκράκτης του «επιτελικού νεοδημοκρατικού κράτους» τοπικός βουλευτής Μακάριος Λαζαρίδης σχετικά με την αναδίπλωση του ίδιου αλλά και του αρχηγού του όσον αφορά τη συγχώνευση του Διεθνούς Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ ΑΜ-Θ.

Συνέπεια αυτής της συνένωσης, ως γνωστόν, η ίδρυση Πανεπιστημιακών Σχολών με όλα τα εξ αυτής ευεργετικά αποτελέσματα…

Το τυφλό αντιπολιτευτικό μένος της Νέας Δημοκρατίας την οδήγησε στην απειλή ότι ως κυβέρνηση θα ακυρώσει αυτή την απόφαση. Σήμερα, χωρίς ίχνος αιδούς, «μετά από ώριμη σκέψη», δηλώνει ότι αποδέχεται αυτή την απόφαση!

Η κοινωνία για δεύτερη φορά καταγράφει την πολιτική αγυρτεία της μητσοτακικής συντροφιάς, μετά την κυβίστησή της για τη Συμφωνία των Πρεσπών δια στόματος του έτερου Καππαδόκη Υπουργού.

Να τους καμαρώνουμε για την πολιτική τους σταθερότητα… Στους κατά Μακιαβέλι μακαρισμούς… «μακάριοι» οι ψευδόμενοι ότι αυτοί δικαιωθήσονται.

Με άλλα λόγια, ουδέν λάθος αναγνωρίζεται μετά την απομάκρυνση εκ της κάλπης».