Ο Απόστολος Χρόνης στο «τιμόνι» της ΔΕΥΑΚ

Ο δημοτικός σύμβουλος του Σύγχρονου Δήμου θα αναλάβει το δύσκολο πόστο του προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης με αντιπρόεδρο τον Δήμαρχο Θόδωρο Μουριάδη

Έναν περίπου μήνα πριν, ο Θόδωρος Μουριάδης είχε δηλώσει την πρόθεσή του να είναι ο ίδιος πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Καβάλας, θέλοντας έτσι να σηματοδοτήσει την ιδιαίτερη βαρύτητα που θα δώσει η Διοίκησή του στην επίλυση των χρόνιων προβλημάτων που ταλανίζουν την Επιχείρηση.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, οι στόχοι που έχουν τεθεί τόσο για την εξυγίανση των οικονομικών της ΔΕΥΑΚ όσο και για την καλύτερη λειτουργία της σε καθημερινό επίπεδο απαιτούν πολύ χρόνο τον οποίο ο νέος Δήμαρχος σαφέστατα και δεν είναι σε θέση να διαθέσει, οπότε το «σενάριο» της ανάληψης της προεδρίας της Επιχείρησης από τον ίδιο «αποσύρθηκε».




Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ θα είναι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Απόστολος Χρόνης, με τον Θόδωρο Μουριάδη να κρατάει τη θέση του αντιπροέδρου.

Ο δημοτικός σύμβουλος του Σύγχρονου Δήμου ήδη ενημερώνεται άτυπα για τα της Επιχείρησης Ύδρευσης τόσο μέσα από συναντήσεις με υπηρεσιακούς παράγοντες όσο και με το Σωματείο των Εργαζομένων στη ΔΕΥΑΚ.