Στην… αντεπίθεση ο Δήμος Καβάλας: Υπάρχει η κυρία Βερούλη για την πόλη της Καβάλας;

Δήμητρα Τσανάκα και Γιώργος Φιλόσογλου απαντούν ξεκάθαρα στην κορυφαία ακοντίστρια για την «σπόντα» της ότι δεν προσκλήθηκε από τον δήμο στα εγκαίνια του Σταδίου το οποίο φέρει το όνομά της

Ο δήμος Καβάλας εγκαινίασε το ανακαινισμένο Στάδιο της πόλης που φέρει το όνομα της Άννας Βερούλη (δείτε εδώ και εδώ φωτογραφίες από τα εγκαίνια), η κορυφαία ακοντίστρια όμως έκανε γνωστό μέσα από ανάρτησή της στα social media πως δεν της δόθηκε σχετική πρόσκληση και εξέφρασε την πικρία της για το γεγονός (διαβάστε εδώ το ρεπορτάζ).




Η αντίδραση από την πλευρά του δήμου Καβάλας δεν άργησε να έρθει. Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα μίλησε στην κάμερα του “Center TV” και… αναρωτήθηκε: «Υπάρχει η κ. Βερούλη για την πόλη της Καβάλας τόσα χρόνια; Πού ήταν. Το γήπεδο ήταν εδώ. Το όνομά της ήταν εδώ. Τι έκανε η κ. Βερούλη για να αναδείξει τον αθλητισμό της Καβάλας;».

Γιώργος Φιλόσογλου: Υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση

Δηλώσεις στο “Center TV” έκανε και ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Καβάλας Γιώργος Φιλόσογλου. «Ο δήμος Καβάλας κάλεσε μόνο τους δημοτικούς συμβούλους που είναι εν ενεργεία. Από ‘κει και πέρα έκανε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους με δύο δελτία Τύπου για να παραβρεθούν στα εγκαίνια. Δεν είχε καμία πρόθεση ή διάθεση να θίξει κανέναν. Εγώ προσωπικά, στα 5 χρόνια που έχω αυτά τα καθήκοντα, ουδέποτε βρέθηκα, είδα ή συνομίλησα με την κ. Βερούλη.

»Από όσα πληροφορούμαι, απουσιάζει περίπου 35-40 χρόνια από την πόλη της Καβάλας. Ασχολήθηκε με την Τοπική Αυτοδιοίκηση στην Αθήνα. Αντιλαμβάνομαι ότι βρέθηκε συμπτωματικά εδώ και άκουσε για το γήπεδο. Επίσης θέλω να πω ότι στα 5 αυτά χρόνια που διοργανώσαμε πανελλήνια πρωταθλήματα και διεθνή γκραντ πρι στίβου, ουδέποτε την είδα. Από τη στιγμή που ήταν εδώ και υπήρχε ανοικτή πρόσκληση, θα επεδείκνυε σεμνότητα και ταπεινότητα εκ μέρους της να έρθει και με μεγάλη χαρά να τη φιλοξενήσουμε» ανέφερε ο κ. Φιλόσογλου.