ΟΛΚ: Μισή αλήθεια. Μεγάλη ανακρίβεια η καταγγελία του ΚΚΕ Καβάλας

Απάντηση του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας στις καταγγελίες της τομεακής επιτροπής για το κατέβασμα των αφισών του κόμματος στη ζώνη ευθύνης του

Ως μισή αλήθεια και μεγάλη ανακρίβεια χαρακτηρίζει η διοίκηση του ΟΛΚ την καταγγελία της τομεακής επιτροπής Καβάλας του ΚΚΕ, για προσπάθεια φίμωσης και επιλεκτική συμπεριφορά έναντι του κόμματος που εκπροσωπεί. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει ότι ακολουθεί την ίδια τακτική σε όλες τις περιπτώσεις εκτός απ’ αυτές, όπου υπάρχει άδεια, ή συνεννόηση όπως για παράδειγμα το διαφημιστικό υλικό για το Φεστιβάλ Φιλίππων.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας

«Ο ΟΛΚ ΑΕ ενεργεί πάντα με γνώμονα την ίση μεταχείριση φορέων και πολιτών, όπως απαιτούν οι κανόνες της χρηστής διοίκησης, που πρέπει να τηρούνται από όλους»

«Η Τομεακή Επιτροπή Καβάλας του ΚΚΕ προέβη σε καταγγελία κατά της Διοίκησης της ΟΛΚ ΑΕ για προσπάθεια φίμωσης και επιλεκτική συμπεριφορά έναντι του κόμματος που εκπροσωπεί. Επικαλείται ότι η ΟΛΚ ΑΕ επιλεκτικά αφαιρεί κάθε διαφημιστικό-προπαγανδιστικό υλικό του ΚΚΕ που τοποθετείται στην ζώνη ευθύνης της, εν αντιθέσει με διαφημίσεις άλλων φορέων ή ιδιωτών.

Μισή αλήθεια, μεγάλη ανακρίβεια, η ΟΛΚ ΑΕ αφαιρεί μόλις γίνουν αντιληπτά, όλα τα υλικά που αναρτώνται στην ζώνη ευθύνης της, άνευ αδείας, όπως έπραξε με το τσίρκο και άλλες περιπτώσεις. Όσο αφορά τα διαφημιστικά του Φεστιβάλ Φιλίππων έχουν τοποθετηθεί κατόπιν  συνεννοήσεως  με τον Δήμο Καβάλας για την τουριστική προβολή της πόλης.

Ξεχνά βέβαια ότι το συγκεκριμένο κόμμα έχει πάρει πολλές φορές άδεια για την τοποθέτηση περιπτέρου κατά τις προεκλογικές περιόδους εντός της ζώνης αρμοδιότητας της ΟΛΚ ΑΕ.

Εν πάση περιπτώσει, η ΟΛΚ ΑΕ, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων της, ενεργεί πάντα με γνώμονα την ίση μεταχείριση φορέων και πολιτών, όπως απαιτούν οι κανόνες της χρηστής Διοίκησης, κανόνες οι οποίοι πρέπει να τηρούνται από όλους ανεξαιρέτως».