Εργαζόμενοι στον Δήμο Καβάλας: Κυρία Τσανάκα, οι εργαζόμενοι δεν στηρίζουν δημάρχους

Οι εργαζόμενοι προτρέπουν την τέως δήμαρχο να «ψάξει αλλού για φταίχτες» για την εκλογική της ήττα-Μήνυμα προς πάσα... δημαρχιακή κατεύθυνση να τους αφήσουν «μακριά από μικροπαραταξιακά συμφέροντα»

Απάντηση στην τέως δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα δίνουν οι εργαζόμενοι στον δήμο Καβάλας, και συγκεκριμένα σ’ αυτό που φέρεται να δήλωσε κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ότι «οι εργαζόμενοι δεν με στήριξαν», αναφερόμενη στην εκλογική αναμέτρηση.

Οι εργαζόμενοι και οι εργαζόμενες με ανακοίνωσή τους απαντούν στην κ. Τσανάκα ότι «οι εργαζόμενοι είναι εκτελεστικά όργανα και δεν στηρίζουν δημάρχους» και στέλνουν μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση να τους κρατήσουν μακριά από μικροπαραταξιακά παιχνίδια.

Η ανακοίνωση των εργαζομένων στον δήμο

Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι η πρώην Δήμαρχος Καβάλας κα Δήμητρα Τσανάκα στην προηγούμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας αναφέρθηκε επικριτικά για τους εργαζόμενους του Δήμου Καβάλας, λέγοντας ότι «οι εργαζόμενοι δεν με στήριξαν».

Κα πρώην Δήμαρχε, οι εργαζόμενοι είναι εκτελεστικά όργανα και δεν στηρίζουν δημάρχους.

Οι δήμαρχοι στηρίζονται στις δυνάμεις τους και στους συνεργάτες τους, συνεπώς να ψάξετε αλλού για φταίχτες.

Τονίζουμε προς πάσα κατεύθυνση, αφήστε ήσυχους τους εργαζόμενους να κάνουν την δουλειά τους απερίσπαστα, μακριά από τα μικροπαραταξιακά σας συμφέροντα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο πρόεδρος
Γερακίνης Κωνσταντίνος

Η Γενική Γραμματέας
Χριστοδούλου Ευστρατία

*Κεντρική φώτο: Αχιλλέας Σαββόπουλος