Με 18 συνέδρους «κατεβαίνει» η ΟΝΝΕΔ Καβάλας στο 12ο Τακτικό Συνέδριο

Το «ευχαριστώ» της Νομαρχιακής Επιτροπής προς όλους όσοι στήριξαν τους εκλεγμένους συνέδρους από τον Νομό

Το δικό τους «ευχαριστώ» απευθύνουν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ Καβάλας προς όλους όσοι στήριξαν τους 18 εκλεγμένους συνέδρους από τον Νομό οι οποίοι θα συμμετέχουν 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ.

Η ανακοίνωση-ευχαριστήριο της ΟΝΝΕΔ Καβάλας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δυναμική συμμετοχή της στο προσεχές 12ο Τακτικό Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ. Η ΟΝΝΕΔ Καβάλας και η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ του ΔΙΠΑΕ Καβάλας κατάφεραν με την ισχυρή κινητοποίηση των μελών τους, να ξεπεράσουν πάσα προσδοκία και να αναδείξουν 18 εκλεγμένους συνέδρους, οι οποίοι θα εκπροσωπήσουν τον Νομό μας στην Αθήνα στις 4-6 Οκτωβρίου. Εκεί καλούνται να συμμετάσχουν στην εκλογή νέου προέδρου της ΟΝΝΕΔ όπως και στην εκλογή της 100μελούς Κεντρικής Επιτροπής.

Εν κατακλείδι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα άτομα που μας στήριξαν με την ψήφο τους και που μας έδωσαν την τιμή να εκπροσωπήσουμε την τοπική νεολαία σε ένα τόσο κομβικής σημασίας συνέδριο. Ευχαριστούμε που μας βοηθήσατε να αποδείξουμε ότι η τοπική νεολαία της ΝΔ Καβάλας δεν έχει μόνο μέλλον αλλά και παρόν!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συνέδρους που εκλέχτηκαν για τον τίμιο και δίκαιο τους αγώνα!