Μακάριος Λαζαρίδης: Θα δώσουμε τη δική μας «μάχη» για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο

Συνάντηση του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ με μέλη του προεδρείου του Συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου

Την προοπτική αναβάθμισης του Ογκολογικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας σε Ογκολογική Κλινική μικρής εμβέλειας, συζήτησε ο Βουλευτής ΠΕ Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης με το Σύλλογο των εθελοντών κατά του καρκίνου Νομού Καβάλας.

Ειδικότερα, ο κ. Λαζαρίδης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Παναγιώτη Φώτου και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Σταυρούλα Γκουλούση, οι οποίοι του παρουσίασαν το έργο και τις δράσεις του. Ο κ. Φώτου ζήτησε από τον κ. Λαζαρίδη την παρέμβασή του στην ηγεσία του Υπουργείου Υγείας για τη δημιουργία της Ογκολογικής Κλινικής.

Από την πλευρά του ο κ. Λαζαρίδης ευχαρίστησε το Σύλλογο για το έργο και τη συμβολή του στην κοινωνία του νομού και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι η Ογκολογική Κλινική μικρής εμβέλειας μπορεί να γίνει πράξη.

«Υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνει η κλινική αυτή με μηδενικό σχεδόν οικονομικό κόστος για το Κράτος», ανέφερε ο κ. Λαζαρίδης, ο οποίος έχει ήδη έρθει σε επαφή με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας, η οποία το βλέπει θετικά.

«Θα χρειαστούν αλλαγές στον οργανισμό του νοσοκομείου, τις οποίες θα συζητήσουμε με τη νέα διοίκηση που θα προκύψει το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα για να κάνουμε πράξη το όραμα του Συλλόγου των εθελοντών κατά του καρκίνου, αλλά και να μειώσουμε την ταλαιπωρία των ασθενών», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Και ο κ. Λαζαρίδης κατέληξε: «Θα δώσουμε τη δική μας «μάχη» για τη δημιουργία Ογκολογικής Κλινικής στο νοσοκομείο».