Κεντρική Επιτροπή ΟΝΝΕΔ: Τα εκλεγμένα μέλη από την Καβάλα

Ποια είναι τα πρόσωπα από την Καβάλα τα οποία αναδείχτηκαν από τις εκλογές στο πλαίσιο του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή ανακοίνωσε τους εκλεγμένους και τους πρώτους αναπληρωματικούς στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων μελών της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και των εκπροσώπων της Οργάνωσης στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019, κατά τη διάρκεια της 3ης μέρας του 12ου Τακτικού Συνεδρίου της ΟΝΝΕΔ.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το μαζικότερο συνέδριο στην ιστορία της ΟΝΝΕΔ ολοκληρώθηκε με μια άρτια οργανωμένη εκλογική διαδικασία. Η συμμετοχή των συνέδρων είναι το πιο σπουδαίο αποτέλεσμα αυτών των αρχαιρεσιών και είναι το καλύτερο αποτέλεσμα ενός τριημέρου γεμάτου πολιτική ουσία.




»Το 12ο Συνέδριο της ΟΝΝΕΔ προμηνύει τις πιο ένδοξες ημέρες τόσο για την Οργάνωση όσο και για τους νέους της χώρας μας και για όλους τους πολίτες. Θα ήθελα να συγχαρώ τα νέα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ και τους εκπροσώπους μας στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε πραγματικότητα το όραμά μας για την Ελλάδα που μας αξίζει».

Από την εκλογική διαδικασία δεν έλειπε και η Καβάλα, καθώς εκλέχθηκαν δύο πρόσωπα στην Κεντρική Επιτροπή της Οργάνωσης:

  • η Δέσποινα Σταυρίδου (του Ιωάννη) η οποία έλαβε 248 ψήφους
  • και ο Θανάσης Φιλόσογλου (του Ιωάννη) ο οποίος έλαβε 263 ψήφους

*Κεντρική φωτογραφία: ert.gr